Μαθαίνω να κολυμπώ στον ΝΗΡΕΑ

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας Μάιος 9, 2018 14:04

Μαθαίνω να κολυμπώ στον ΝΗΡΕΑ

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ορεστιάδας επαναλειτουργεί και το Κολύμπι επιστρέφει στην ζωή μας!

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ορεστιάδας επαναλειτουργεί και μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στο νερό για να αθληθούν αλλά και να αποφορτιστούν από την ένταση της ημέρας!

Δεν αποτελεί μυστικό πως η κολύμβηση εκτός από εξαιρετική γυμναστική για μικρούς και μεγάλους έχει  και θετικό αντίκτυπο στην ψυχολογία μας! Από την διαπαιδαγώγηση των παιδιών μέχρι την καλή υγεία των μεγαλύτερων όλοι έχουν πολλούς λόγους να αγαπήσουν το υγρό στοιχείο!

Με το Καλοκαίρι προ των πυλών πολλοί μικροί κολυμβητές θα κάνουν την πρώτη τους βουτιά στην θάλασσα, θα μάθουν όμως να κολυμπάνε σωστά και με ασφάλεια; Τώρα μπορούν να μάθουν σωστό κολύμπι αλλά και να ανακαλύψουν ένα πολύ ενδιαφέρον άθλημα!

«ΜΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ»

Στο ΝΗΡΕΑ μαθαίνουμε να κολυμπάμε μέσα από ένα ολοκληρωμένο παιδαγωγικό πρόγραμμα. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα σχεδιάστηκε στοχεύοντας, στην εξοικείωση, στην ασφάλεια, στην ψυχαγωγία και στην εκπαίδευση του παιδιού στο υδάτινο περιβάλλον .

Το παιδί ανακαλύπτει νέα κινητικά πρότυπα στο νερό, ενώ παράλληλα αναπτύσσεται ψυχοκινητικά και κοινωνικά. Η εκμάθηση της κολύμβησης επιτυγχάνεται με παιγνιώδη τρόπο και παρέχει στα παιδιά τις δεξιότητες που χρειάζονται, για να γίνουν ικανοί κολυμβητές.

Αυτές είναι :

– Κανόνες Μικρής Πισίνας και Νοητική
Προσαρμογή.
– Ασφαλή είσοδος.
– Ασφαλή έξοδος.
– Αναπνοή.
– Ασφάλεια στο Νερό.
– Έλεγχος κορμού.
– Ισσοροπία.
– Κιναισθησία.
– Πλεύση.
– Περιστροφή και Προσανατολισμός.
– Γλύστρημα.
– Συντονισμός κινήσεων.
– Φυσική κατάσταση.

Μέσω της εκμάθησης και της πρακτικής εξάσκησης όλων αυτών των δεξιοτήτων ,το παιδί θα είναι ικανό να κατανοήσει τη διαδικασία και τον τρόπο, ώστε να κολυμπά και τα τέσσερα διαφορετικά στυλ κολύμβησης. Ελεύθερο, Ύπτιο, Πρόσθιο και Πεταλούδα.

Η εκπαίδευση των δεξιοτήτων γίνεται σταδιακά και καλλιεργούνται ιεραρχικά , ακολουθώντας η μια την άλλη σε όλες τις ενότητες-αναπτυξιακά στάδια και επίπεδα του εκπαιδευτικού προγράμματος.

Ενημερωθείτε από σήμερα, για τα νέα τμήματα της ΜΙΚΡΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ, για όλα τα αναπτυξιακά επίπεδα του εκπαιδευτικού μας προγράμματος :

Aqua Babes (Βρεφική Κολύμβηση)
Ιππόκαμποι (Μεταβατικό Βρεφικής
Κολύμβησης)
Καβουράκια
Παπάκια
Αστερίες

Υπ. Προπονητές :

Αλεξίδου Αλεξάνδρα
Νικολαίδης Δημήτριος
Χατζηπέτρου Κων/νος
Μιρμιγκίδης Ιωάννης

Τηλ Γραμματείας: 6985018731,6974642073

Ώρες Γραμματείας :
15:00 – 21:00


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας Μάιος 9, 2018 14:04

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια
Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV

Εγγραφείτε στο Newsletter