Αποκλειστικό: Η Μαρίνα Σάττι στην Ορεστιάδα για το μεγάλο Party του ΟΡΕΣΤΗ

Συντάκτης Νίκος Πατούνας 6 Ιουνίου, 2024 10:17

Αποκλειστικό: Η Μαρίνα Σάττι στην Ορεστιάδα για το μεγάλο Party του ΟΡΕΣΤΗ

Το δημοσίευσε η ίδια στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της P.O.P. Tour και πλέον είναι ανακοινώσιμο: Η Μαρίνα Σάττι, η δημοφιλέστερη καλλιτέχνιδα αυτής της περιόδου, έρχεται στην Ορεστιάδα.

Ο Μ.Γ.Σ. ΟΡΕΣΤΗΣ” Ορεστιάδας κλείνει μια από τις πιο πετυχημένες σεζόν του με ένα μεγάλο PARTY που οργανώνει το ανανεωμένο Δ.Σ. του για την ομάδα, τις ακαδημίες, τους φιλάθλους, μικρούς και μεγάλους! Κυπελλούχος της ΕΠΣ Έβρου και παραμένοντας στη Γ΄ Εθνική, αποχαιρετά τη σεζόν και καλεί τους φίλους του και όλους τους κατοίκους της περιοχής να γιορτάσουν μαζί του στο “σπίτι” του, – εντός έδρας δηλαδή – στο Δημοτικό Στάδιο Ορεστιάδας.

Swiss Approval

Η μεγάλη συναυλία θα γίνει το βράδυ της Τετάρτης 10 Ιουλίου 2024 και σύντομα αναμένεται η προπώληση εισιτηρίων και όλες οι λεπτομέρειες για το γεγονός του καλοκαιριού. Προς το παρόν μην προγραμματίσετε τίποτα άλλο για τις 10 Ιουλίου. Το ραντεβού ήδη έκλεισε με τη Μαρίνα Σάττι∙ με τη Μάντισσα, τις Κούπες, το πολυσυζητημένο Ζάρι, το νέο της επιτυχημένο άλμπουμ P.O.P. που σπάει όλα τα ρεκόρ, αλλά και όλες τις παλιές και μεγάλες επιτυχίες της πολυτάλαντης καλλιτέχνιδας.


Συντάκτης Νίκος Πατούνας 6 Ιουνίου, 2024 10:17

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV