Η λειτουργία των σχολείων στον Έβρο για την Τετάρτη 15/1

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 14 Ιανουαρίου, 2025 21:52

Η λειτουργία των σχολείων στον Έβρο για την Τετάρτη 15/1

Εξακολουθεί η κακοκαιρία στον Έβρο με τις προγνώσεις να κάνουν λόγο για σταδιακή εξασθένιση των έντονων φαινομένων από αύριο, Τετάρτη

Τα σχολεία παρέμειναν κλειστά σήμερα Τρίτη 14 Ιανουαρίου ενώ η λειτουργία τους για αύριο, Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2025 σύμφωνα με τις αποφάσεις των κατα τόπους δημοτικών αρχών αρχών διαμορφώνεται ως εξής:

Στον δήμο Ορεστιάδας όπως γνωστοποιήθηκε τα σχολεία θα είναι κλειστά στις Δημοτικές Κοινότητες Τριγώνου και Κυπρίνου και της Δημοτικής Κοινότητας Ριζίων (στις δημοτικές κοινότητες Ορεστιάδας και Βύσσας θα λειτουργήσουν κανονικά).


Επιπρόσθετα το πρωί της Τετάρτης και μετά από προβλήματα που σημειώθηκαν ο Δήμος ανακοίνωσε τη μη λειτουργία για το Ειδικό Νηπιαγωγείο και Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ορεστιάδας (αναλυτικά το θέμα ΕΔΩ).

Λόγω των τρεχουσών καιρικών συνθηκών και του παγετού και σε συνέχεια της υπ’ αριθμ. 757/15.01.2025 Απόφασης (ΑΔΑ: 6ΖΠΓΩΞΒ-ΘΑΧ) ενημερώνουμε ότι και το Ειδικό Νηπιαγωγείο και Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ορεστιάδας του Δήμου Ορεστιάδας, θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2024. Για οποιαδήποτε αλλαγή που θα αφορά τις επόμενες ημέρες θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση.

Στον δήμο Διδυμοτείχου τα σχολεία στην Δημοτική Ενότητα Μεταξάδων θα μείνουν κλειστά

Στον δήμο Σουφλίου τα σχολεία θα μείνουν κλειστά.

Λόγω συνεχιζόμενης χιονόπτωσης και χαμηλών θερμοκρασιών οι Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και οι Παιδικοί Σταθμοί σήμερα Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2025 θα παραμείνουν κλειστές σε όλο τον Δήμο Σουφλίου.

Στον δήμο Αλεξανδρούπολης κλειστά τα σχολεία στην Αύρα και τον Πέπλο

Με απόφαση δημάρχου,
λόγω των συνεπειών των δυσμενών καιρικών συνθηκών (χιονοπτώσεις, παγετός οδικού
δικτύου) που επικρατούν στις Δημοτικές Κοινότητες Πέπλου και Συκορράχης, αναστέλλεται
η λειτουργία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στη Δημοτική Κοινότητα Πέπλου(Δημοτικό Σχολείο)
και στην Αύρα της Δημοτικής Κοινότητας Συκορράχης (Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο) του Δήμου Αλεξανδρούπολης,
την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2025.

Στον δήμο Σαμοθράκης δεν υπάρχει κάποια σχετική ανακοίνωση άρα τα σχολεία θα είναι ανοιχτά

Τονίζεται ότι για τους δήμους που δεν υπάρχει απόφαση περί κλεισίματος των σχολικών μονάδων λόγω κακοκαιρίας, τα σχολεία λειτουργούν κανονικά.

*Το παρόν άρθρο θα ενημερώνεται διαρκώς και ενδέχεται να τροποποιηθεί με τις κατά τόπους αποφάσεις των δημοτικών αρχών


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 14 Ιανουαρίου, 2025 21:52

Ράδιο Έβρος TV