Λ. Χαμαλίδης: «Κατεβαίνω με το ΚΙΝΑΛ για λόγους ιστορικής προσφοράς και παρακαταθήκης»

Συντάκτης Νewsroom 26 Ιουνίου, 2019 17:50

Λ. Χαμαλίδης: «Κατεβαίνω με το ΚΙΝΑΛ για λόγους ιστορικής προσφοράς και παρακαταθήκης»

Ο υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής Ελευθέριος Χαμαλίδης μίλησε σήμερα στον αέρα του ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ για την υποψηφιότητα του και για θέματα που απασχολούν τους κατοίκους του Έβρου.

Ξεκινώντας την συζήτηση ο κ. Χαμαλίδης αναφέρθηκε την πολιτική και την επαγγελματική του καριέρα και στην συμμετοχή που είχε στα κοινά του τόπου μέχρι και σήμερα.

Αναφορικά με το τι χρειάζεται ο Έβρος και το τι προτείνει ο ίδιος είπε ότι τα προβλήματα της περιοχής είναι ίδια με αυτά ολόκληρης της χώρας, όπως η ανεργία, ειδικά στους νέους, αλλά και το δημογραφικό πρόβλημα σε μία ακριτική περιοχή όπως είναι η δική μας. Επιπρόσθετα μίλησε για τον πρωτογενή τομέα – γεωργία και κτηνοτροφία – στον νομό αλλά και με ποιον τρόπο μπορούν να επέλθουν βελτιώσεις και κίνητρα για όσους ασχολούνται με αυτόν.

Ο κ. Χαμαλίδης μίλησε για θέμα της διασυνοριακότητας, την οικονομική “αιμορραγία” προς τις όμμορες χώρες αλλά και για το θέμα του τουρισμού και της τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής ως πηγή εσόδων λέγοντας για τα σημεία που μπορεί να επενδύσει ο νομός.

Παράλληλα, μίλησε για το κλίμα με την Τουρκία με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στις ελληνοτουρκικές σχέσεις απαντώντας σε σχετική ερώτηση αλλά και ποια θα έπρεπε να είναι η στάση της χώρας μας.

Απάντησε ακόμα για το θέμα των συνεργασιών μεταξύ των κομμάτων στο κομμάτι της συγκυβέρνησης στη χώρα, με αφορμή της τελευταίες δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών του ΚΙΝΑΛ αλλά και της ΝΔ, και εμφανίστηκε θετικός αρκεί να είναι επί ίσοις όροις ενώ δήλωσε ότι το θέμα της συνεργασίας είναι κάτι που θα αποφασίσει ο λαός μέσω της ψήφου του.

Κλείνοντας, στο μήνυμά του προς τους πολίτες ο κ. Χαμαλίδης δήλωσε ότι κατεβαίνει με το Κίνημα Αλλαγής “για λόγους ιστορικής προσφοράς και παρακαταθήκης“.
“Διαπιστώνω την αποδοχή και τη θετική ανταπόκριση, καθώς βέβαια και την έκδηλη αγωνία όλων των πολιτών, ώστε η πολιτική να γίνει επιτέλους διαφορετική. Όλοι οι πολίτες διψούν για νέες και ουσιαστικές αλλαγές και θέλουν να δώσουν ένα τέλος στα μεγάλα λόγια που δεν έγιναν πράξη, την διαπλοκή, τη διαφθορά και την αδιαφορία, σ’ όλους αυτούς που λειτουργούν με πελατειακές λογικές” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακούστε όσα είπε στο ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ) Ελευθέριος Χαμαλίδης:


Συντάκτης Νewsroom 26 Ιουνίου, 2019 17:50

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV