Κύπελλο Ερασιτεχνών : Ελπίδα Σκουτάρεως – Α.Ε.Διδυμοτείχου

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας Απρίλιος 18, 2017 14:22

Κύπελλο Ερασιτεχνών : Ελπίδα Σκουτάρεως – Α.Ε.Διδυμοτείχου

Αύριο στις 16:00 για την  3η αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών η Ελπίδα Σκουτάρεως υποδέχεται την Α.Ε.Διδυμοτείχου  !

Αύριο στις 16:00 στο  Δημοτικό Γήπεδο Σερρών θα διεξαχθεί ο αγώνας της τρίτης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ερασιτεχνών μεταξύ της Ελπίδας Σκουτάρεως και της Α.Ε.Διδυμοτείχου ο οποίος επί της ουσίας είναι ο τελικός της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού  ! Τον αγώνα έχει ορισθεί να διευθύνει ο κος Παλιούρας του συνδέσμου Μακεδονίας με βοηθούς του τους κ.Φράπο, και  κ.Μιχτατίδη. Η αποστολή της Α.Ε.Διδυμοτείχου  θα ξεκινήσει  σήμερα για τις Σέρρες όπου θα  διανυκτερεύσει (μια επιλογή τουλάχιστον γενναιόδωρη από την διοίκηση της ομάδας )  !

Οι εκλεκτοί του Αναστασιάδη : Κυριακίδης, Συριτούδης, Καΐσας, Καζάλας, Παντελίδης, Κοτζά, Τζανετάκος, Άχπα, Τερτσούδης, Θάνος, , Πετρόπουλος Κ., Μαμρικισβίλι, Ιντζές, Γωνιάδης, Αγγελακάκης, Γιαννόπουλος, Γκαβανόζης.

Ακούστε αύριο στις 13:30 στον αέρα του Ράδιο Έβρος και την εκπομπή  “Άκου τι συμβαίνει”  τον προπονητή της Ελπίδας Σκουτάρεως Ηλία Εγγονίδη να μιλάει με τον Δημήτρη Μηλίκα για το παιχνίδι !

ΕΛΠΙΣ Σκουτάρεως - Α.Ε.Διδυμοτείχου

Συνεντεύξεις

Ράδιο Έβρος TV

Πρωτοσέλιδα

Εγγραφείτε στο Newsletter