Κτηματολόγιο: Παράταση εκπρόθεσμων δηλώσεων και διορθώσεων στον Έβρο

Συντάκτης Νewsroom 21 Σεπτεμβρίου, 2023 11:21

Κτηματολόγιο: Παράταση εκπρόθεσμων δηλώσεων και διορθώσεων στον Έβρο

Παράταση των προθεσμιών για την υποβολή εκπρόθεσμων δηλώσεων και για την κατάθεση αιτήσεων διόρθωσης προδήλου σφάλματος, στο Κτηματολόγιο σε περιοχές του Έβρου και δυτικής και ανατολικής Μακεδονίας.

Παρατείνεται σύμφωνα με εγκύκλιο, μέχρι τον Φεβρουάριο του 2024, η προθεσμία υποβολής εκπρόθεσμων αιτήσεων αλλά και η διόρθωση σφαλμάτων στους Καλλικρατικούς Δήμους Ορεστιάδας και Διδυμότειχου και στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Πιο αναλυτικά σύμφωνα με το ΦΕΚ που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως:


Καθορίζεται η 28η Φεβρουαρίου 2024, ως ημερομηνία μέχρι την οποία είναι επιτρεπτή η υποβολή εκπρόθεσμων δηλώσεων, κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 2 παρ. 8 του ν. 2308/1995, όπως ισχύει, και η κατάθεση αίτησης διόρθωσης προδήλου σφάλματος, κατά τα οριζόμενα στα άρθρα 2 παρ. 8 και 6Α παρ. 5 του ν. 2308/1995 όπως ισχύουν, στις υπό κτηματογράφηση περιοχές, για το σύνολο των ακινήτων που βρίσκονται στους Καλλικρατικούς Δήμους Ορεστιάδας και Διδυμότειχου της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, της σύμβασης με κωδικό KT2-02.


Συντάκτης Νewsroom 21 Σεπτεμβρίου, 2023 11:21

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV