“Ξήλωσε” τον Μαρκόπουλο ο Μέτιος

Συντάκτης Νewsroom Φεβρουάριος 18, 2019 13:35

“Ξήλωσε” τον Μαρκόπουλο ο Μέτιος

Άμεση αντίδραση του Περιφερειάρχη μετά την ανακοίνωση του Μαρκόπουλου από τον συνδυασμό Τοψίδη

Την ανάκληση των αρμοδιοτήτων του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θεόδωρου Μαρκόπουλου γνωστοποίησε πριν από λίγο η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ο λόγος που οδήγησε τον κ. Μέτιο σε αυτή την απόφαση είναι η έμπρακτη αδυναμία συνεργασίας αφήνοντας να εννοηθεί πως μετά τη χθεσινή ανακοίνωση του κ. Μαρκόπουλου από τον συνδυασμό Περιφερειακή Σύνθεση του Χριστόδουλου Τοψίδη οι δρόμοι των δύο ανδρών δεν μπορούν να είναι ταυτόσημοι.Ακολουθεί η ανακοίνωση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, ανακαλούνται όλες οι αρμοδιότητες που είχαν μεταβιβαστεί στον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Θεόδωρο Μαρκόπουλο, λόγω έμπρακτης αδυναμίας συνεργασίας, και ανατίθενται στον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ. Κώστα Αντωνιάδη.
Η απόφαση θα έχει ισχύ από την ημερομηνία δημοσίευσής της στο ΦΕΚ.

Από το Γραφείο Ενημέρωσης Περιφερειάρχη
Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Άμεση απάντηση της Περιφερειακής Σύνθεσης

Εν τω μεταξύ άμεσα ήταν τα αντανακλαστικά της Περιφερειακής Σύνθεσης η οποία μόλις ένα 24ωρο από την ανακοίνωση του κ.Μαρκόπουλου στο ψηφοδέλτιο της στρέφει τα πυρά της κατά του Χρήστου Μέτιου και αναρωτιέται για ποιους λόγους ο Περιφερειάρχης δεν έπραξε το ίδιο και κατά του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κ.Πέτροβιτς ο οποίος θα συμμετέχει στις εκλογές του Μαΐου με τον συνδυασμό «Νέα Περιφέρεια»:

Αναφορικά με την απόφαση του απερχόμενου Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Χρήστου Μέτιου για την ανάκληση όλων των αρμοδιοτήτων που έχουν μεταβιβαστεί στον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Θεόδωρο Μαρκόπουλο δηλώνουμε τα παρακάτω:

«Μόνο αλγεινή εντύπωση προκαλεί η απόφαση του Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ να ανακαλέσει τις αρμοδιότητες του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κου Θεόδωρου Μαρκόπουλου, «λόγω έμπρακτης αδυναμίας συνεργασίας…..» Είναι πλέον προφανής ο πανικός που διακατέχει τον Περιφερειάρχη, ο οποίος λειτουργεί ως «αφεντικό» και όχι ως πολιτικός προϊστάμενος της Περιφέρειας Α.Μ.Θ που υποχρεούται να διοικήσει έως τις 30 Αυγούστου 2019 με το υπάρχον Περιφερειακό Συμβούλιο.
Εύλογα θα αναρωτηθεί κανείς γιατί ο Περιφερειάρχης δεν έπραξε το ίδιο και στη περίπτωση του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κου Δημήτρη Πέτροβιτς, ο οποίος από τις 29-10-2018 έχει δηλώσει ότι θα συμμετέχει στις εκλογές του Μαΐου με τον συνδυασμό «Νέα Περιφέρεια»;
Βεβαίως, αν ο Περιφερειάρχης είχε την ικανότητα να διοικεί την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης δεν θα είχε απομείνει μόνος, αναμένοντας «από μηχανής Θεούς» να τον επανεκλέξουν
Άλλωστε για όλες αυτές τις αήθεις πολιτικές του επιλογές θα λάβει σύντομα την αρμόζουσα απάντηση από τον λαό της Περιφέρειας».


Συντάκτης Νewsroom Φεβρουάριος 18, 2019 13:35

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200
NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV

Εγγραφείτε στο Newsletter