Ξεκίνησε να λειτουργεί πιλοτικά στην Αλεξανδρούπολη η εφαρμογή των αισθητήρων παρκαρίσματος ParkALot

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 2 Φεβρουαρίου, 2024 11:24

Ξεκίνησε να λειτουργεί πιλοτικά στην Αλεξανδρούπολη η εφαρμογή των αισθητήρων παρκαρίσματος ParkALot

Σε λειτουργία βρίσκεται η πιλοτική εφαρμογή των αισθητήρων παρκαρίσματος στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης. Η εφαρμογή ParkALot που είναι διαθέσιμη για κινητά Android και iPhone, διευκολύνει τον οδηγό στον άμεσο εντοπισμό των ελευθέρων θέσεων και των χώρων στάθμευσης που ελέγχει με τεχνολογικά μέσα.

Τον πληροφορεί σε πραγματικό χρόνο για τη διάθεση των χώρων στάθμευσης και τον δρομολογεί στην επιλεγμένη θέση στάθμευσης. Οι αισθητήρες παρκαρίσματος βρίσκονται σε μέρος της οδού Βενιζέλου, στην αρχή της 14ης Μαΐου, σε δύο θέσεις ΑμεΑ απέναντι από το Δημαρχείο και σε μία θέση ΑμεΑ μπροστά από τη δημοτική βιβλιοθήκη, επί της Αίνου.

Την εφαρμογή ParkALot μπορεί να κατεβάσει κανείς από το κινητό του είτε από Playstore είτε από το Appstore . Αφού την κατεβάσει, καταχωρεί τα προσωπικά στοιχεία με λατινικούς χαρακτήρες, επιλέγει τον δήμο Αλεξανδρούπολης στην εφαρμογή και κάνει μετάβαση. Για να μπορέσει η εφαρμογή να τεθεί σε λειτουργία που πρέπει να είναι ενεργοποιημένη η εύρεση τοποθεσίας του κινητού.
Η εφαρμογή μπορεί να δώσει και οδηγίες μετάβασης στον επιθυμητό προορισμό, πρέπει να επιλέξουμε την ελεύθερη θέση παρκαρίσματος και στη συνέχεια «μετάβαση». Η ελεύθερη θέση παρκαρίσματος φαίνεται με πράσινο χρώμα ενώ η κατειλημμένη με κόκκινο .Παρακαλούνται όσοι παρκάρουν στα σημεία όπου βρίσκονται οι αισθητήρες να τηρούν τις διαγραμμίσεις στις θέσεις παρκαρίσματος, ώστε να ανταποκρίνεται η εφαρμογή στα αιτήματα που λαμβάνει.


ΛΗΨΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
Google Play App Store


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 2 Φεβρουαρίου, 2024 11:24

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV