Ο Κωτσόβολος μετακομίζει στο κέντρο της πόλης της Αλεξανδρούπολης

Συντάκτης Νewsroom 7 Ιουνίου, 2023 11:21

Ο Κωτσόβολος μετακομίζει στο κέντρο της πόλης της Αλεξανδρούπολης

Ο Κωτσόβολος, κορυφαίος προορισμός τεχνολογίας, γιορτάζει το άνοιγμα του νέου του καταστήματος στη Λεωφόρο Δημοκρατίας 294 στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης και σε προσκαλεί στα μεγάλα του εγκαίνια 8 με 10 Ιουνίου για ένα τριήμερο γεμάτο προσφορές, διαγωνισμούς και πλούσια δώρα.

Το νέο κατάστημα Κωτσόβολος που μεταφέρθηκε από την παλιά διεύθυνση σε νέα, είναι ένα υπερσύγχρονο κατάστημα τριών ορόφων, προσβάσιμο σε ΑμεΑ και έκτασης 1.200 τ.μ., το οποίο έχει εξοπλιστεί, ώστε να γίνει ο τεχνολογικός προορισμός που θα καλύψει κάθε σου ανάγκη, προσφέροντας πολλές επιλογές και μία μοναδική αγοραστική εμπειρία με υψηλές ταχύτητες και ευελιξία στην εξυπηρέτηση. 


Το νέο κατάστημα του Κωτσόβολου διαθέτει Quick Point για να παραλάβεις την ηλεκτρονική σου παραγγελία μέσα σε 20 λεπτά, καθώς και Service Point για επισκευή του smartphone, του laptop, του desktop και του tablet σου σε μία ώρα με την υπηρεσία Fix & Go. Επιπλέον, όλοι οι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας (Cosmote, Nova, Vodafone) βρίσκονται στον Κωτσόβολο για να επιλέξεις την κατάλληλη λύση για σένα, όπως νέα σύνδεση, ανανέωση προγράμματος, νέο νούμερο καρτοκινητής, καθώς και πληρωμή λογαριασμού, ενώ είναι διαθέσιμη η υπηρεσία Tax Free Shopping για αγορές με επιστροφή φόρων στους διεθνείς ταξιδιώτες.

Έχεις, λοιπόν, κάθε λόγο να επισκεφθείς το νέο κατάστημα Κωτσόβολος στην Αλεξανδρούπολη και ιδίως το τριήμερο των εγκαινίων, καθώς κορυφαίες προσφορές, δωροεπιταγές και διαγωνισμοί με πλούσια δώρα για έναν νικητή κάθε μέρα, σε περιμένουν για να γιορτάσεις μαζί με τον Κωτσόβολο τη μοναδική αυτή εμπειρία τεχνολογίας.

Γιατί αυτό είναι Κωτσόβολος.

Για περισσότερα νέα της εταιρείας επισκεφθείτε την εταιρική μας σελίδα: https://corporate.kotsovolos.gr/  

Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ (μέλος του Ομίλου Currys plc) 

Στην Κωτσόβολος πιστεύουμε στη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη της εταιρείας και των 2.935 ανθρώπων μας. Εφαρμόζουμε πρώτα σε εμάς τους ίδιους την φιλοσοφία μας, το να ενδυναμώνουμε δηλαδή τους ανθρώπους για μια καλύτερη ζωή. Επενδύουμε στο δίκτυο των 93 καταστημάτων μας σε Ελλάδα και Κύπρο, δημιουργώντας δύο σύγχρονα εκπαιδευτικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μετρώντας πάνω από 53.000 ώρες εκπαίδευσης και 350 workshops το χρόνο. Φροντίζουμε να παρέχουμε διαρκώς ευκαιρίες εξέλιξης, δημιουργώντας νέες ομάδες και νέα projects για τους ανθρώπους μας. Στόχος μας να αναδεικνύεται και να ενισχύεται το ταλέντο και η ανάγκη όλων μας για δημιουργία. Η καινοτομία είναι το πάθος μας, σχεδιάζουμε το αύριο και, εδώ και 70 χρόνια, φέρνουμε πρώτοι τις τεχνολογικές εξελίξεις για μία καλύτερη ζωή. Αυτή είναι η καθημερινή μας πρόκληση, να κάνουμε τη διαφορά, ώστε όλοι μας να είμαστε μέρος αυτής της εξέλιξης.

Σχετικά με την Currys

Η Currys plc είναι μία κορυφαία διεθνής omnichannel εταιρία προϊόντων και υπηρεσιών τεχνολογίας, με λειτουργία τόσο μέσω του διαδικτύου, όσο και μέσω των 829 καταστημάτων που διαθέτει, με 35.000 υπαλλήλους σε 7 χώρες. Η Currys είναι Νο1 στις αγορές προϊόντων και υπηρεσιών τεχνολογίας του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ιρλανδίας, των Σκανδιναβικών χωρών και της Ελλάδας. Με ευρεία γκάμα υπηρεσιών και υποστήριξης, διευκολύνει τους πελάτες της να ανακαλύπτουν, να επιλέγουν και να απολαμβάνουν τα καλύτερα προϊόντα τεχνολογίας για τις ανάγκες τους, καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Ο όμιλος Currys δραστηριοποιείται στη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία με την επωνυμία Currys, στις Σκανδιναβικές χώρες με την επωνυμία Elkjøp και στην Ελλάδα με την επωνυμία Κωτσόβολος. 


Συντάκτης Νewsroom 7 Ιουνίου, 2023 11:21

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV