«Κοσμήματα από ύφασμα» Δημιουργικό εργαστήρι για ενήλικες στο Μουσείο Μετάξης

Συντάκτης Νewsroom 30 Μαρτίου, 2025 17:21

«Κοσμήματα από ύφασμα» Δημιουργικό εργαστήρι για ενήλικες στο Μουσείο Μετάξης

Στο πλαίσιο του εορτασμού των φετινών Ευρωπαϊκών Ημερών Χειροτεχνίας 2025 (31/3-6/4), το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς οργανώνει το δημιουργικό εργαστήρι «Κοσμήματα από ύφασμα», για ενήλικες, το Σάββατο 5 Απριλίου 2025 (ώρα 11:00), στο Μουσείο Μετάξης

Με την καθοδήγηση της καλλιτέχνιδας Νόρας Ζηκίδου, οι συμμετέχοντες θα δημιουργήσουν κοσμήματα από ύφασμα, μέταλλα, κορδέλες και κουκούλι αντλώντας έμπνευση από τη μόνιμη συλλογή του Μουσείου Μετάξης. 

Οι Ευρωπαϊκές Ημέρες Χειροτεχνίας (www.journeesdesmetiersdart.frκαθιερώθηκαν ως ετήσιος θεσμός σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες και γιορτάζονται κάθε άνοιξη από το 2002. Για το έτος 2025, το θέμα της διοργάνωσης έχει τίτλο “Traits d’ union” (The golden thread). 


Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 25540 23700 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00). 


Συντάκτης Νewsroom 30 Μαρτίου, 2025 17:21

Ράδιο Έβρος TV