Κλήρωση: “Η Μπέτυ Ρουμπέτη και ο Φύλακας του Ωκεανού”

Συντάκτης Νewsroom Νοέμβριος 14, 2017 14:40

Κλήρωση: “Η Μπέτυ Ρουμπέτη και ο Φύλακας του Ωκεανού”

Κερδίστε δύο αντίτυπα του βιβλίου της Φανής Τερζόγλου “Η Μπέτυ Ρουμπέτη και ο Φύλακας του Ωκεανού”

Οι εκδόσεις Ψυχογιός προσφέρουν από ένα αντίτυπο του νέου βιβλίου της Φανής Τερζόγλου “Η Μπέτυ Ρουμπέτη και ο Φύλακας του Ωκεανού” σε δύο τυχερούς ακροατές-αναγνώστες του radioevros.gr-Ράδιο Έβρος! Για να πάρεις μέρος στην κλήρωση κοινοποίησε την δημοσίευση δημόσια  στο facebook Κάνε κλικ εδώ, η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 16/11/2017 στις 15:00 στην εκπομπή του Δημήτρη Μηλίκα “Άκου τι συμβάινει”!

Λίγα λόγια για το βιβλίο:
Η μοναδική Μπέτυ Ρουμπέτη, συντροφιά με την ανεκδιήγητη γάτα Λουκία και τον καλύτερό της φίλο Ερρίκο, είναι ξανά μαζί και μας ταξιδεύουν… πετώντας, στην κυριολεξία, στο μακρινό Μεγαλονήσι, όπου θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια απαγωγή και δεκάδες κινδύνους. Ποιος θέλει να βλάψει τη Μάμι Μπλου; Τι ρόλο παίζει ο μυστηριώδης πιλότος Ιούλιος Φλάι; Και τι κρύβει τόσο επιμελώς η Λουκία από την αφεντικίνα της;

Με την καταιγιστική του δράση, το βιβλίο “Η Μπέτυ Ρουμπέτη και ο Φύλακας του Ωκεανού” θα σας κρατήσει σε αγωνία μέχρι την τελευταία σελίδα· ένα βιβλίο που υμνεί τη φιλία, την αγάπη και τις αληθινές αξίες της ζωής.

Η Φανή Τερζόγλου κλείνει την τριλογία της Μπέτυς Ρουμπέτη με τον καλύτερο τρόπο. Μυστήριο, δράση και πολλές δόσεις γατίσιου χιούμορ στην απόλυτη περιπέτεια της χρονιάς!

Η ΦΑΝΗ ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ γεννήθηκε στη Γερμανία το 1972. Σε μικρή ηλικία μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη, όπου και σπούδασε μουσική. Εργάστηκε ως εκπαιδευτικός για πολλά χρόνια και παράλληλα ασχολήθηκε με τη συγγραφή. Πλέον ζει μόνιμα με την οικογένειά της στην πόλη της Ξάνθης. Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορεί επίσης το πρώτο της βιβλίο με τη μικρή ναυαγό, Η ΜΠΕΤΥ ΡΟΥΜΠΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΘΡΥΛΟΥ και Η ΜΠΕΤΥ ΡΟΥΜΠΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΗΣ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΥ.

 


Συντάκτης Νewsroom Νοέμβριος 14, 2017 14:40
RadioEvrosAPPS

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV

upart300

Πρωτοσέλιδα

Εγγραφείτε στο Newsletter