Κλειστά για μία εβδομάδα Δημοτολόγια και Ληξιαρχεία των δήμων Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη Ιανουάριος 12, 2018 13:53

Κλειστά για μία εβδομάδα Δημοτολόγια και Ληξιαρχεία των δήμων Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας

Κλειστά θα παραμείνουν τα δημοτολόγια και τα ληξιαρχεία από την ερχόμενη εβδομάδα στους δήμους Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας λόγω της μετάπτωσης των στοιχείων για τη λειτουργία του νέου πληροφοριακού συστήματος “Μητρώο Πολιτών”, σύμφωνα με όσα αναφέρουν σε σχετικές ανακοινώσεις τους οι δύο δήμοι:

Η Ανακοίνωση του δήμου Διδυμοτείχου: 

Γνωστοποιούμε στους δημότες μας ότι λόγω μετάπτωσης των στοιχείων του Δημοτολογίου και του Ληξιαρχείου στη νέα εφαρμογή του Υπουργείου Εσωτερικών “Μητρώο του Πολίτη” από Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018 μέχρι Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018 τα γραφεία Ληξιαρχείου και Δημοτολογίου δεν θα λειτουργούν.

Η Ανακοίνωση του δήμου Ορεστιάδας:

Α. Έναρξη Λειτουργίας Συστήματος Μητρώο Πολιτών
Ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018, σύμφωνα με την εγκύκλιο 1/08-01-2018, τίθεται σε πλήρη και παραγωγική λειτουργία το πληροφοριακό σύστημα “Μητρώο Πολιτών” του Ν. 4483/2017.

Β. Διακοπή Ενημέρωσης Δημοτολογίου
Από τη Δευτέρα 15/1/2018 έως και την Παρασκευή 19/1/2018, δεν θα πραγματοποιείται καμία εγγραφή, διαγραφή, συμπλήρωση ή μεταβολή στοιχείων σε οικογενειακές μερίδες στα Δημοτολόγια των Δήμων της χώρας, συνεπώς και στα Δημοτολόγια του δήμου Ορεστιάδας.

Προσοχή! Σε απόλυτους εξαιρετικές περιπτώσεις και μετά από αιτιολογημένη αίτηση του ενδιαφερόμενου πολίτη δύναται να γίνεται καταχώρηση εγγραφής στα χειρόγραφα βιβλία του δημοτολογίου και να εκδίδονται πιστοποιητικά.

Γ. Διακοπή Ενημέρωσης Ληξιαρχείων
Από την Τετάρτη 17/1/2018 έως και την Παρασκευή 19/1/2018 θα διακοπούν οι εργασίες ενημέρωσης των Ληξιαρχείων των Δήμων της χώρας, συνεπώς και στα ληξιαρχεία των Δημοτικών Ενοτήτων Ορεστιάδας, Βύσσας, Κυπρίνου και Τριγώνου του Δήμου Ορεστιάδας. 

Στόχος εφαρμογής του έργου “Μητρώο Πολιτών” είναι η γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση του πολίτη κατά τις συναλλαγές του με τις Δημόσιες Υπηρεσίες.

Παρακαλούμε για την κατανόηση των δημοτών μας, σε περίπτωση ταλαιπωρίας τους.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη Ιανουάριος 12, 2018 13:53

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200
NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV

upart300

Πρωτοσέλιδα

Εγγραφείτε στο Newsletter