Την Κυριακή ο Φιλανθρωπικός Αγώνας Ποδοσφαίρου “Γεωπόνοι vs Δασολόγοι”

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 16 Μαΐου, 2026 17:32

Την Κυριακή ο Φιλανθρωπικός Αγώνας Ποδοσφαίρου “Γεωπόνοι vs Δασολόγοι”

Για άλλη μια χρονιά θα πραγματοποιηθεί στην Ορεστιάδα ο θεσμοθετημένος Φιλανθρωπικός Αγώνας Ποδοσφαίρου που λαμβάνουν μέρος οι φοιτητές των δύο τμημάτων του Δημοκριτείου Παναπιστημίου Θράκης της Ορεστιάδας με τίτλο “Γεωπόνοι vs Δασολόγοι”

Αυτήν την Κυριακή 17 Μαΐου 2026 στις 5 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Ορεστιάδας.

Το εισιτήριο είναι στα 3 ευρώ και τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για την ενίσχυση και κάλυψη σχολικών αναγκών του Ειδικού Σχολείου Ορεστιάδας.

Τη διοργάνωση έχουν αναλάβει η Χορευτική Ομάδα Φοιτητών Ορεστιάδας (Χ.Ο.Φ.Ο.), ο Σύλλογος Φοιτητών ΔΠΘ Ορεστιάδας, ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Ορεστιάδας “Ακρίτες” ενώ την υγειονομική κάλυψη του αγώνα έχει αναλάβει το Περιφερειακό Τμήμα Ορεστιάδας του Ερυθρού Σταυρού.

Στο ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ και στην εκπομπή “Εβροσκόπιο” μίλησαν για την φετινή διοργάνωση απευθύνοντας παράλληλα και κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό να στηρίξει και φέτος τον Αγώνα, ο Δημήτρης Σιδεράς, αντιπρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου Δασολογίας και η Στεφανία Καζαλάκη, πρόεδρος της Χορευτικής Ομάδας Φοιτητών Ορεστιάδας (Χ.Ο.Φ.Ο.)


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 16 Μαΐου, 2026 17:32

Ράδιο Έβρος TV