Κήποι: Συνελήφθη 42χρονος με πλαστά έγγραφα και κλεμμένο αυτοκίνητο

Συντάκτης Νewsroom 2 Αυγούστου, 2018 15:36

Κήποι: Συνελήφθη 42χρονος με πλαστά έγγραφα και κλεμμένο αυτοκίνητο

Συνελήφθη 42χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, αποδοχή – διάθεση προϊόντων εγκλήματος και πλαστογραφία

Συνελήφθη χθες (1-8-2018) το απόγευμα, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 42χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, αποδοχή – διάθεση προϊόντων εγκλήματος και πλαστογραφία.

Ειδικότερα, ο 42χρονος, οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με πινακίδες κυκλοφορίας των αρχών της Γερμανίας, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα.

Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, προέκυψε ότι, ο δράστης κατείχε μία παραποιημένη άδεια κυκλοφορίας και ένα παραποιημένο πιστοποιητικό ιδιοκτησιακού καθεστώτος του οχήματος, γερμανικών αρχών, τα οποία είναι καταχωρημένα από τις Αρχές της Γερμανίας ως κλαπέντα – απωλεσθέντα – υπεξαιρεθέντα.

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παραπάνω έγγραφα και το όχημα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων.

 

 


Συντάκτης Νewsroom 2 Αυγούστου, 2018 15:36

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV