Ορεστιάδα: Ετοιμάζονται μαζικές κινητοποιήσεις ενάντια στο νέο φορολογικό

Συντάκτης Νίκος Πατούνας 15 Νοεμβρίου, 2023 20:23

Ορεστιάδα: Ετοιμάζονται μαζικές κινητοποιήσεις ενάντια στο νέο φορολογικό

Μαζική κινητοποίηση με τη συμμετοχή όλων των επαγγελματικών και επιστημονικών φορέων του Βορείου Έβρου αποφάσισαν να οργανώσουν από κοινού οι πρόεδροι και εκπρόσωποι αυτών, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δικηγορικού Συλλόγου Ορεστιάδας και βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 15/11 στη βιβλιοθήκη του, στο Δικαστικό Μέγαρο Ορεστιάδας.

Συγκεκριμένα, σε πρώτη φάση για την ενημέρωση όλων των πολιτών, θα γίνει μια εκδήλωση παρουσίασης των νέων φορολογικών μέτρων από το Σύλλογο Λογιστών Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Βορείου Έβρου τη Δευτέρα 20/11 στις 18:30 στο Εργατικό Κέντρο Ορεστιάδας. Εκεί, παράλληλα, θα αποφασιστεί και το περιεχόμενο της μαζικής κινητοποίησης που θα γίνει την Τετάρτη 22/11 το μεσημέρι στη ΔΟΥ Ορεστιάδας, ταυτόχρονα με τις πανελλαδικές κινητοποιήσεις που οργανώνονται.


Στην πρώτη, αναγνωριστική σύσκεψη, συμμετείχαν:

  • ο Δικηγόρος Σύλλογος Ορεστιάδας με την Πρόεδρο Άννα Μεμετζή
  • ο Σύλλογος Λογιστών Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Βορείου Έβρου με τον Πρόεδρο Τόλη Σταυρίδη, τον Γραμματέα Κώστα Ζαλουφλή και το Μέλος Δημήτρη Μποζμπουάζη
  • η Ένωση Βενζινοπωλών Βορείου Έβρου με την Πρόεδρο Βάσω Καλαϊτζή
  • ο Εμπορικός Σύλλογος Ορεστιάδας με την Πρόεδρο Φιλιώ Μυλωνά
  • ο Σύλλογος Διπλωματούχων Μηχανικών Ορεστιάδας με τον Πρόεδρο Γιώργο Τυμπανίδη
  • το Σωματείο Επισκευαστών Οχημάτων Ορεστιάδας και Βορείου Έβρου με τον Πρόεδρο Δημήτρη Κούρο

Σύντομα θα εκδοθεί αναλυτικό, ανοιχτό κάλεσμα, με όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες και τους στόχους των κινητοποιήσεων που, όπως όλοι επισήμαναν, επηρεάζουν άμεσα τη ζωή των κατοίκων στον ήδη βαθειά πληγωμένο Βόρειο Έβρο.


Συντάκτης Νίκος Πατούνας 15 Νοεμβρίου, 2023 20:23

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV