Κατασκηνώσεις ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 31 Μαΐου, 2024 17:29

Κατασκηνώσεις ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα

Αναρτήθηκαν την Πέμπτη 30 Μαΐου στον ιστότοπο της ΔΥΠΑ τα προσωρινά μητρώα δικαιούχων, αποκλειομένων και παρόχων του Προγράμματος Διαμονής Παιδιών σε Παιδικές Κατασκηνώσεις έτους 2024.

Οι δικαιούχοι που κατέθεσαν αίτηση συμμετοχής έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης κατά των αποτελεσμάτων από σήμερα, Πέμπτη, και ώρα 18:00 έως το Σάββατο 1η Ιουνίου και ώρα 23:59, αποκλειστικά ηλεκτρονικά στη σχετική διεύθυνση.

Συγκεκριμένα, εκεί η διαδρομή είναι: Αρχική – Εργασία και ασφάλιση – Κατασκηνώσεις – Προγράμματα κατασκηνώσεων Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης ΔΥΠΑ.

Swiss Approval

Στις ενστάσεις οι δικαιούχοι πρέπει να συνυποβάλουν αποδεικτικά των ισχυρισμών τους, επισυνάπτοντας τα σχετικά δικαιολογητικά.

Οι δικαιούχοι επιδοτούνται για τη διαμονή των ωφελουμένων παιδιών τους σε παιδική κατασκήνωση του μητρώου παρόχων της ΔΥΠΑ μέσω Επιταγής Διαμονής σε Παιδικές Κατασκηνώσεις, η οποία έχει τη μορφή ενός μοναδικού ηλεκτρονικού κωδικού αριθμού.

Ο συνολικός αριθμός των παιδιών που θα φιλοξενηθούν σε κατασκηνώσεις είναι 70.000 και ο προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται στα 35.000.000 €.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί 15 Ιουνίου έως 10 Σεπτεμβρίου για παιδιά τυπικής ανάπτυξης (έως 20 Σεπτεμβρίου για παιδιά με αναπηρία με ποσοστό 50% και άνω).

Η μέγιστη διάρκεια διαμονής είναι 15 συνεχόμενες μέρες (συμπεριλαμβανομένων και των ημερών προσέλευσης και αναχώρησης), ενώ στις κατασκηνώσεις που λειτουργούν στους δήμους Ιστιαίας-Αιδηψού και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας αλλά και σε κατασκηνώσεις της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η διαμονή μπορεί να έχει διάρκεια έως 30 συνεχόμενες ημέρες.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 31 Μαΐου, 2024 17:29
Swiss Approval

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV