Κάλεσμα συμμετοχής σε νέους καλλιτέχνες για το 45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ στην Ορεστιάδα

Συντάκτης Νewsroom Αύγουστος 14, 2019 11:40

Κάλεσμα συμμετοχής σε νέους καλλιτέχνες για το 45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ στην Ορεστιάδα

Με σύνθημα «Με τους αγώνες, τα όνειρα, τη δύναμή μας… «…θα χτίσουμε έναν κόσμο λέφτερο, ανοιχτό, γεμάτο ελπίδα!…» ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ» (Ναζίμ Χικμέτ) ξεκινά το ταξίδι του το 45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» σε όλη τη χώρα και φτάνει και στην Ορεστιάδα το Σεπτέμβριο.

Το σύνθημα του 45ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή», κάθε λέξη του, αποτυπώνει το τι πρέπει να κάνει σήμερα κάθε νέος που προβληματίζεται, που ασφυκτιά στα όρια του συστήματος, που βλέπει τα όνειρά του, τη ζωή και το μέλλον του να μην μπορούν να πραγματοποιηθούν, να μην είναι έτσι όπως τα θέλει.

Γι’ αυτό το λόγο κάθε νέος και νέα που ασχολείται με τη μουσική, τον χορό, τον αθλητισμό έχει θέση στη μεγάλη γιορτή της νεολαίας που στήνεται στην πόλη μας. Καλούμε ιδιαίτερα Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους της περιοχής μας να δώσουν το “παρών” παρουσιάζοντας το έργο τους, δίνοντας τη δική τους πνοή και ζωντάνια στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ!

Καλούμε τους νέους και τις νέες, το λαό της Ορεστιάδας, με κάθε τρόπο να συμμετάσχουν στο Φεστιβάλ μας! Να διασκεδάσουν, να γνωρίσουν, να εμπνευστούν, να πάρουν δύναμη για τους αγώνες που έχουμε από την επόμενη μέρα ενάντια στη βάρβαρη πολιτική, που μετά την κυβερνητική εναλλαγή συνεχίζει με αμείωτη ένταση ενάντια στο δικαίωμα μας στη ζωή, στη δουλειά, στη μόρφωση με σύγχρονους όρους!

Μαζί με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ μπορούμε να οργανώσουμε την αντεπίθεση μας, να ανοίξουμε το δρόμο της πραγματικής ανατροπής, για την κοινωνία που στο επίκεντρο της θα βρίσκεται ο άνθρωπος και οι ανάγκες του, για τον σοσιαλισμό!»

Δηλώσεις συμμετοχής: Τηλέφωνο: 6974019034 – 6974228558


Συντάκτης Νewsroom Αύγουστος 14, 2019 11:40

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200
NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV