Σήμερα η ενημέρωση για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο

Συντάκτης Χάρης Κανταρίδης 20 Νοεμβρίου, 2023 10:40

Σήμερα η ενημέρωση για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο

Στο ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ και στην “Πρωινή Περιπολία” μίλησε σήμερα Δευτέρα 20/11/2023 η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ορεστιάδας κα Άννα Μεμετζή.

Απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής σε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους του Βορείου Έβρου, στην εκδήλωση ενημέρωσης και λήψης αποφάσεων που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στις 18:30 στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νέας Ορεστιάδας και θα αφορά στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών, το οποίο βρίσκεται σε διαβούλευση και πρόκειται να κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή στις αρχές του Δεκέμβρη.

Η Πρόεδρος επισήμανε πως οι αναδιπλώσεις – διορθώσεις της κυβέρνησης είναι περιορισμένες και δεν ικανοποιούν τη μεγάλη πλειοψηφία των ενδιαφερόμενων, καθώς στοχεύουν σε πολύ ειδικές περιπτώσεις (ασθένεια, εγκυμοσύνη, θέματα υγείας κ.λ.π.).


Η κα Μεμετζή δήλωσε ότι θεωρεί απαράδεκτο το να χαρακτηρίζονται συλλήβδην οι επαγγελματίες της χώρα ως φοροφυγάδες και τόνισε πως περιμένει τη μέγιστη δυνατή ανταπόκριση από όλους στις κινητοποιήσεις της Τετάρτης 22/11/2023, το μεσημέρι, μπροστά από τη Δ.Ο.Υ. Ορεστιάδας.

Ο αγώνας των διεκδικήσεων θέλει επιμονή και διάρκεια, καθώς είναι αγώνας αντοχής“, κατέληξε.


Συντάκτης Χάρης Κανταρίδης 20 Νοεμβρίου, 2023 10:40

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV