Ισόβια κάθειρξη στον γυναικοκτόνο της Αλεξανδρούπολης

Συντάκτης Νewsroom 1 Ιουνίου, 2022 19:51

Ισόβια κάθειρξη στον γυναικοκτόνο της Αλεξανδρούπολης

Ένοχο έκρινε η έδρα τον 31χρονο σύζυγό της 29χρονης Τζεβριέ για την δολοφονία της τον περασμένο Δεκέμβριο στην Αλεξανδρούπολη

Το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ορεστιάδας έκρινε ένοχο κατά πλειοψηφία 6 προς 1 ψήφους τον 31χρονο για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο επιβάλλοντας του ισόβια ποινή με δικαίωμα έφεσης στην δίκη που ολοκληρώθηκε σήμερα Τετάρτη 1 Ιουνίου το απόγευμα.

Η υπεράσπιση ζήτησε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου, της άρσης των συνεπειών της πράξης και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη.
Όλα τα ελαφρυντικά απορρίφθηκαν από την έδρα.


Η πρόταση της εισαγγελίας ήταν η ενοχή του κατηγορούμενου για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο από πρόθεση η οποία υιοθετήθηκε κατά πλειοψηφία από την έδρα.

Κλείνοντας την εκδίκαση ο πρόεδρος του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου έκανε λόγο για μια “δύσκολη απόφαση”.

Η συνήγορος της οικογένειας του θύματος Ανθούλα Ανάσογλου μίλησε για δίκαιη απόφαση και έκανε λόγο για επίθεση από την υπεράσπιση. “Ακόμα και σήμερα δεν ακούστηκε η αλήθεια” ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Ανάσογλου ενώ μίλησε και για την αντιμετώπιση του θύματος και της οικογένειας λόγω καταγωγής.

Ο πατέρας της Τζεβριέ, Μεχμέτ Εντινερλί ευχαρίστησε όλους όσους τους παραστάθηκαν και τους βοήθησαν ενώ δήλωσε πως έξι μήνες τώρα δεν μπορούν να ξεχάσουν. Για δικαίωση έκανε λόγο και η αδερφή της Τζεβριέ.

Η κ. Μαρινάκη, δικηγόρος υπεράσπισης του κατηγορούμενου ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος κατέθεσε έφεση και δήλωσε πως πιστεύει ότι θα πάει καλύτερα η υπόθεση στο Εφετείο.


Συντάκτης Νewsroom 1 Ιουνίου, 2022 19:51

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV