Η παιδική παράσταση “Το Ασχημόπαπο” έρχεται στην Αλεξανδρούπολη

Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη 3 Οκτωβρίου, 2019 09:30

Η παιδική παράσταση “Το Ασχημόπαπο” έρχεται στην Αλεξανδρούπολη

Η παιδική παράσταση “Το Ασχημόπαπο” του Hans Christian Andersen και σε σκηνοθεσία του Γιώργου Πούλη έρχεται στην Αλεξανδρούπολη από το Μικρό Θέατρο Λάρισας.

Η παιδική παράσταση “Το Ασχημόπαπο” του Hans Christian Andersen και σε σκηνοθεσία του Γιώργου Πούλη έρχεται στην Αλεξανδρούπολη από το Μικρό Θέατρο Λάρισας την Κυριακή 6 Οκτωβρίου για δύο μόνο παραστάσεις. Οι παραστάσεις θα παιχτούν στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στις 11:30 π.μ. και 17:30.

Σε πλήρη θεατρική μορφή και απόδοση, η ιστορία του Ασχημόπαπου αποτελεί τον “Ύμνο” της αποδοχής, της κατανόησης και της διαφορετικότητας, πλαισιωμένη από υπέροχες μουσικές, έρχεται να συναρπάσει τους μικρούς μας φίλους αλλά και να θυμίσει στους μεγαλύτερους την αθώα μας παιδική πλευρά!

Λίγα λόγια για το έργο…
Ένα παπάκι διαφορετικό από τα άλλα, σκάει το αυγό του και τους ξαφνιάζει όλους. Είναι τόσο άσχημο που κανένας δεν θέλει να το βλέπει…. Έτσι αναγκάζεται να πάρει τον δρόμο του και να φύγει μακριά, ελπίζοντας ότι θα βρει κάποιους που ίσως μπορέσουν να υποφέρουν την ασχήμια του. Το Ασχημόπαπο μόνο πια , στην άκρη του Δάσους , ψάχνει απεγνωσμένα για την οικογένειά του. Ο χειμώνας βαρύς και αδυσώπητος , έρχεται να δυσκολέψει τις προσπάθειές του , αλλά σύντομα συνειδητοποιεί πως ο χειμώνας δεν είναι ο μόνος του εχθρός Το Ασχημόπαπο και ο καινούργιος του φίλος ο Τιμόθεος Γαλοπούλας , θα βρεθούν αντιμέτωποι και με τον Κυνηγό! Η φιλία όμως η συνεργασία και η αλληλεγγύη θα βοηθήσει τους δυο φίλους να τα καταφέρουν Το παπάκι όμως μεγαλώνει κι ύστερα από πολλές περιπέτειες, με επιμονή, θάρρος και ελπίδα κατορθώνει τελικά να γίνει από “ασχημόπαπο” … ένας πανέμορφος κύκνος…!
Έργο διασκεδαστικό, οικολογικό, συναισθηματικό και κατά του bullying που αναδεικνύει πραγματικές αξίες, χαρίσματα και ικανότητες τονώνοντας την αυτοπεποίθηση των παιδιών.  Υπενδεδυμένο με υπέροχη μουσική και πρωτότυπα τραγούδια καθώς και εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια παρασύρει τα παιδιά σε μια μαγική ατμόσφαιρα διασκεδάζοντάς τα και γεμίζοντάς τα συναισθήματα αγάπης και ανθρωπιάς.
Η συνέχεια επί σκηνής!

Συντελεστές Παράστασης:

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί:
Γιώργος Πούλης, Ευδοκία Βοϊνά, Μαρία Αλεξοπούλου, Μαρία Καρύδη – Ψαράκου, Ιωάννα Δημακοπούλου.
Κείμενο – Σκηνοθεσία: Γιώργος Πούλης
Σκηνογραφία: Εμμανουέλα Αλφιέρη
Κοστούμια: Τέτα Βασιλάτου
Σχεδιασμός Φωτισμών: Δημήτρης Νίκου
Γραφιστικά: Στέλιος Καλογεράκης
Ειδικές Κατασκευές: Σάκης Ασημακόπουλος
Δημόσιες Σχέσεις: Μικρό Θέατρο Λάρισας
Τεχνικός Σκηνής: Σάκης Σακελλαρίου
Μουσική Επιμέλεια: Δημήτρης Καρατζιός
Ζωγραφική: Μίνα Ασημακοπούλου
Παραγωγή: Μικρό Θέατρο Λάρισας

Διάρκεια: 80 λεπτά (με ένα Διάλειμμα 10 λεπτών)
Κρατήσεις – Πληροφορίες: 6974797109 Προπώληση: 8€ Ταμείο Θεάτρου: 10 €

Προπώληση: Βιβλιοπωλείο Βαταμίδη – τηλέφωνο: 25510 25446
Προπώληση 8€ – Ταμείο 10€ – INFO – 6974797109 και στο VIVA.GR

το ασχημόπαπο, μικρό θέατρο Λάρισας

 


Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη 3 Οκτωβρίου, 2019 09:30

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV