Η Ελένη Τσαλιγοπούλου στο Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού 2018!

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη Ιούνιος 11, 2018 17:39

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου στο Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού 2018!

Ανακοινώθηκε και το τρίτο όνομα σήμερα για το φετινό Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού και είναι αυτό της Ελένης Τσαλιγοπούλου!

Μετά τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου που θα ανοίξει το φετινό Φεστιβάλ του Τυχερού στις 3 Αυγούστου και την Νατάσσα Μποφίλιου που θα εμφανιστεί το Σάββατο 4 Αυγούστου στην σκηνή του φεστιβαλ, στο πρόγραμμα έρχεται να προστεθεί και η Ελένη Τσαλιγοπούλου! Η Ελένη Τσαλιγοπούλου θα εμφανιστεί την ίδια ημέρα με την Νατάσσα Μποφίλιου, στις 4 Αυγούστου που είναι και η δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ ενώ την τρίτη ημέρα, την Κυριακή 5 Αυγούστου το Φεστιβάλ κλείνει με την βραδια του Τυχερόκ (Ticherock Festival) που φέτος κλείνει 21 χρόνια διοργάνωσης!

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγες ημέρες πριν είχε ανακοινωθεί η εμφάνισή της Ελένης Τσαλιγοπούλου στο Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού ως μέρος της φετινής καλοκαιρινής της περιοδείας μαζί με τους Bogaz Musique. «Των φίλων τα σπίτια» είναι ο τίτλος του νέου δίσκου της Ελένης Τσαλιγοπούλου που μόλις κυκλοφόρησε και ταυτόχρονα ο τίτλος των καλοκαιρινών παραστάσεών της.

 Το νέο αυτό άλμπουμ ήρθε μέσα από συναντήσεις που είχε η Ελένη Τσαλιγοπούλου με τους πιο αγαπημένους φίλους της καλλιτέχνες, φίλους παλιούς που έχουν μοιραστεί μαζί στα χρόνια έμπνευση, δημιουργία και χαρά, αλλά και με νεότερους στην παρέα, ήδη αγαπημένους, ταλαντούχους και αξιόλογους. Και κάπως έτσι, με σπιτική ζεστασιά, όμορφα ξενύχτια και απόλυτα φιλική διάθεση προέκυψε μία σειρά τραγουδιών που θα κρατούν και σε εμάς την καλύτερη παρέα από εδώ και πέρα.
Αυτά ακριβώς τα τραγούδια που υπογράφουν σπουδαίοι δημιουργοί αλλά και πολυαγαπημένα τραγούδια από την παράδοση, το ρεμπέτικο, το λαϊκό και το έντεχνο καθώς και τις μεγάλες επιτυχίες της θα παρουσιάσουν η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Bogaz Musique, επιδιώκοντας η ίδια ζεστασιά, η θαλπωρή και η χαρά της κοινής γιορτής να μεταφερθεί από τη σκηνή σε όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους τους.

 


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη Ιούνιος 11, 2018 17:39

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200
NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV

Εγγραφείτε στο Newsletter