Η εκστρατεία #Σε_εΝΔιαφέρει συνεχίζεται στην Ορεστιάδα

Συντάκτης Νewsroom 18 Οκτωβρίου, 2019 10:28

Η εκστρατεία #Σε_εΝΔιαφέρει συνεχίζεται στην Ορεστιάδα

Η εκστρατεία #Σε_εΝΔιαφέρει για τη δωρεά μυελού των οστών συνεχίζεται στην Ορεστιάδα, το Σάββατο 19/10/2019 και ώρα 18:00 στο Ξενοδοχείο Βιέννη

Η Γραμματεία Ποιότητας Ζωής της Νέας Δημοκρατίας σε συνεργασία με την εθελοντική οργάνωση Win Cancer εγκαινίασαν την πανελλαδική εκστρατεία «ΣεΝΔιαφέρει» τον Απρίλιο για τη δωρεά μυελού των οστών. Κεντρικός στόχος είναι η ενημέρωση του κοινού σχετικά με τη δωρεά μυελού των οστών για να διαδοθεί παντού πόσο σημαντικό αλλά και πόσο εύκολο είναι να γίνει κανείς εθελοντής δότης, να τονιστεί επίσης η αξία του εθελοντισμού και τη σημασία της ενημέρωσης, προκειμένου να υπάρξει μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση των πολιτών για τη δωρεά μυελού των οστών, σε συνεργασία πάντα με φορείς εθελοντισμού σε όλη τη χώρα.

Συνεχίζουμε την εκστρατεία #ΣεΝΔιαφέρει, μαζί με λήψη δείγματος (στοματικό επίχρισμα-σίελο) με την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Ορεστιάδα στις 19/10/2019 Σάββατο και ώρα 18:00 στο Ξενοδοχείο Hotel Vienni since 1923. Συμμετέχει και η αιμοδοσία του ΓΝ Διδυμοτείχου με το εξειδικευμένο προσωπικό της για την λήψη των δειγμάτων (στοματικό επίχρισμα-σίελο) την ημέρα της εκδήλωσης.

Ομιλητής: Λεβέντης Χρήστος Χειρουργός Ουρολόγος Αναπληρωτής Γραμματέας Ποιότητας Ζωής ΝΔ

Στην προσπάθεια μας αυτή έχουμε μαζί και τον Σύλλογος Καρκινοπαθών Βορείου Έβρου “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΖΩΗ”. Στόχος μας είναι να εγγραφούν, μέσω της κινητοποίησης όλο και περισσότεροι νέοι εθελοντές δότες μυελού των οστών. Όσο περισσότεροι τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα ανεύρεσης συμβατού δότη για να σωθεί μια ζωή!!

Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να τιμήσετε με την παρουσία σας την πανελλαδική εκστρατεία #Σε_εΝΔιαφέρει για τη δωρεά μυελού των οστών

Η Γραμματεία Ποιότητας Ζωής της Νέας Δημοκρατίας σε συνεργασία με την εθελοντική οργάνωση Win Cancer πραγματοποιήσαμε την πρώτη ενημερωτική εκδήλωση στις 22/4/2019 με την παρουσία όλων των αρμόδιων φορέων στα κεντρικά γραφεία του κόμματος και εγκαινιάσαμε την πανελλαδική εκστρατεία «ΣεΝΔιαφέρει» για τη δωρεά μυελού των οστών.
Κεντρικός στόχος μας είναι η ενημέρωση του κοινού σχετικά με τη δωρεά μυελού των οστών ώστε να διαδώσουμε παντού πόσο σημαντικό αλλά και πόσο εύκολο είναι να γίνει κανείς εθελοντής δότης, να τονίσουμε επίσης την αξία του εθελοντισμού και τη σημασία της ενημέρωσης, προκειμένου να υπάρξει μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση των πολιτών για τη δωρεά μυελού των οστών, σε συνεργασία πάντα με φορείς εθελοντισμού σε όλη τη χώρα.
Συνεχίζουμε την εκστρατεία «ΣεΝΔιαφέρει» , μαζί με λήψη δείγματος (στοματικό επίχρισμα-σίελο) με την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Ορεστιάδα στις 19/10/2019 Σάββατο και ώρα 18:00 στο Ξενοδοχείο Βιέννη.
Συμμετέχει και η αιμοδοσία του ΓΝ Διδυμοτείχου με το εξειδικευμένο προσωπικό της για την λήψη των δειγμάτων (στοματικό επίχρισμα-σίελο) την ημέρα της εκδήλωσης.
Στόχος μας είναι να εγγραφούν, μέσω της κινητοποίησης όλο και περισσότεροι νέοι εθελοντές δότες μυελού των οστών. Όσο περισσότεροι τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα ανεύρεσης συμβατού δότη για να σωθεί μια ζωή!!
Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να τιμήσετε με την παρουσία σας την πανελλαδική εκστρατεία «ΣεΝΔιαφέρει» για τη δωρεά μυελού των οστών.
Με εκτίμηση,
Ο Αν.Γραμματέας Χρήστος Λεβέντης


Συντάκτης Νewsroom 18 Οκτωβρίου, 2019 10:28

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV