Η “Δημοτική Επαναφορά” στον Σύλλογο γυναικών Οινόης και στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας

Συντάκτης Νewsroom 12 Φεβρουαρίου, 2019 15:41

Η “Δημοτική Επαναφορά” στον Σύλλογο γυναικών Οινόης και στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας

Επίσκεψη κλιμακίου του συνδυασμού “Δημοτική Επαναφορά” στον Σύλλογο γυναικών Οινόης “Το Κρασοχώρι” και στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 στις 6:30 το απόγευμα, κλιμάκιο του Συνδυασμού “Δημοτική Επαναφορά”, με τον επικεφαλής  Χρήστο Καζαλτζή, επισκέφθηκε τον Σύλλογο γυναικών Οινόης “Το Κρασοχώρι” για γνωριμία και συζήτηση θεμάτων και προβλημάτων που τον απασχολούν, στα πλαίσια των ενημερωτικών συναντήσεων της παράταξης με τα κύτταρα πολιτισμού του δήμου.

Μέσα σε μια όμορφη και φιλική ατμόσφαιρα, που δημιούργησαν οι κυρίες του Συλλόγου, έγινε ανταλλαγή απόψεων και προβληματισμών, καταγράφηκαν προτάσεις και παρουσιάστηκαν οι στόχοι και το όραμα του συνδυασμού.

Στην ανακοίνωσή του ο συνδυασμός “Δημοτική Επαναφορά” ευχαριστεί την πρόεδρο του Συλλόγου κ. Ζώη Ελένη και τα μέλη: “φρόντισαν να περάσουμε όμορφες στιγμές, γι’ αυτό τις ευχαριστούμε θερμά και δεσμευόμαστε να σταθούμε δίπλα τους σε ότι αφορά στα προβλήματά τους και να δώσουμε λύσεις“.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου στη μία το μεσημέρι, κλιμάκιο του συνδυασμού με επικεφαλής το Χρήστο Καζαλτζή, επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας και συζήτησε με το διευθύνοντα κ. Αθανάσιο Κυριάννη και το προσωπικό τα προβλήματα στο χώρο της περίθαλψης και ιδιαίτερα αυτά που αντιμετωπίζει το Κ.Υ.Ο.

Στη μιάμιση ώρα που κράτησε η συνάντηση ιεραρχήθηκαν τα θέματα, ως προς το βαθμό προτεραιότητας και σπουδαιότητας, ως προς το φορέα που μπορεί να δώσει λύσεις και ως προς το χρονικό εύρος που θα απαιτηθεί.

“Η Δημοτική Επαναφορά – είπε ο κ. Καζαλτζής – προσεγγίζει με ευαισθησία τα θέματα που αφορούν στην υγεία των πολιτών και θα καταβάλει τη μέγιστη προσπάθεια, ακόμα και σε περιπτώσεις που δεν άπτονται της αρμοδιότητάς της ασκώντας πιέσεις στους ιθύνοντες, προκειμένου να εξευρεθούν λύσεις. Για προβλήματα στα οποία η λύση μπορεί να δοθεί από τη δημοτική αρχή, είναι αυτονόητο το ότι θα επιλύονται άμεσα”.


Συντάκτης Νewsroom 12 Φεβρουαρίου, 2019 15:41

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV