Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το φορτηγό ψυγείο με μη νόμιμους μετανάστες που εντοπίστηκε στην Ξάνθη

Συντάκτης Νewsroom Νοέμβριος 5, 2019 11:59

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το φορτηγό ψυγείο με μη νόμιμους μετανάστες που εντοπίστηκε στην Ξάνθη

Ανακοίνωση για το χθεσινό περιστατικό με τους παράτυπους μετανάστες που βρέθηκαν σε φορτηγό ψυγείο στην Ξάνθη (δείτε το θέμα και ΕΔΩ) μετά από έλεγχο εξέδωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Ο αριθμός των ατόμων που εντόπισαν οι αρχές προσδιορίστηκε στους 41, παρά τις αρχικές πληροφορίες που έκανα λόγο για 100 άτομα, ενώ οι 8 από αυτούς  διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης σύμφωνα με την χθεσινή ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθη 40χρονος αλλοδαπός ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 41 μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη σήμερα (4-11-2019) το πρωί, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης (ύψος διοδίων Ιάσμου), από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, 40χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας σαράντα έναν (41) μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο – ψυγείο κλειστού τύπου και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα σαράντα έναν (41) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο 40χρονος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

 Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Οχτώ από τους διακινούμενους διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης.

 

 


Συντάκτης Νewsroom Νοέμβριος 5, 2019 11:59

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια
Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV