Φ. Καφετζή, Πρόεδρος ΝΗΡΕΑ: Είμαι πάρα πολύ περήφανη που αποτελώ μέλος αυτής της Ομάδας

Συντάκτης Νίκος Πατούνας 13 Φεβρουαρίου, 2023 13:49
Swiss Approval

Φ. Καφετζή, Πρόεδρος ΝΗΡΕΑ: Είμαι πάρα πολύ περήφανη που αποτελώ μέλος αυτής της Ομάδας

Λίγο πριν συμπληρώσει τα 20 χρόνια από την ίδρυσή του, ο Κολυμβητικός Όμιλος Νέας Ορεστιάδας ΝΗΡΕΑΣ συνεχίζει να αποτελεί σημείο αναφοράς για την περιοχή. Τις τελευταίες μέρες, για μία ακόμη φορά, αθλητές και αθλήτριές του λαμβάνουν μέρος σε σημαντικές πανελλήνιες διοργανώσεις, ενώ ήδη μετράει δεκάδες επιτυχίες, με μεγαλύτερη – σαφώς – το ότι δίνει στα παιδιά μιας ηπειρωτικής περιοχής τη δυνατότητα να γνωρίσουν την κολύμβηση όχι μόνο ως ευχάριστη ενασχόληση το καλοκαίρι, αλλά και ως αθλητική δραστηριότητα υψηλών επιδόσεων καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Καλεσμένη στο Εβροσκόπιο, στο studio του Ράδιο Έβρος, η Πρόεδρος του ΝΗΡΕΑ Φωτεινή Καφετζή περιέγραψε τον τρόπο λειτουργίας του Ομίλου, αλλά και τα ιδανικά που πρσφέρει η κολύμβηση ως άθλημα και ως δραστηριότητα, σε μικρούς και μεγάλους. Ακούστε – και δείτε – αναλυτικά:


Συμπληρωματικά σε όσα συζητήθηκαν, μία απαραίτητη διευκρίνιση από την Πρόεδρο του ΝΗΡΕΑ: “Μια διόρθωση να κάνω επειδή δε θέλω να αδικήσω την προσπάθεια των παιδιών μας: οι βαθμοί που έφεραν οι αθλητές μας στο σύνολο του χειμερινού πρωταθλήματος κολύμβησης Β. Ελλάδας είναι 120! Μπράβο σε όλους τους αθλητές μας και στους προπονητές μας“. 

Περισσότερες πληροφορίες >> ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ “ΝΗΡΕΑΣ”.

Ακολουθούν οι δύο ανακοινώσεις του ΝΗΡΕΑ για τις πρόσφατες συμμετοχές και επιδόσεις των παιδιών:

Χειμερινό Πρωτάθλημα Β. Ελλάδος ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Ά-Β´

Ολοκληρώθηκε το Χειμερινό Πρωτάθλημα Β. Ελλάδος ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Ά-Β´ το τριήμερο 10-12/2, που έλαβε μέρος στο Ποσειδώνειο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης.

Ο “ΝΗΡΕΑΣ” εκπροσωπήθηκε με 6 αθλητές/τριες. Οι κολυμβητές του “Νηρέα” βελτίωσαν ως επι το πλείστον τις ατομικές επιδόσεις τους, με την εμφάνιση της Χαραλαμπίδη Χριστίνας να ξεχωρίζει αφού κατέκτησε δυο πρώτες θέσεις και μια δεύτερη στην κατηγορία των ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β´ στα ατομικά της αγωνίσματα.

Αναλυτικά:

Κατηγορια ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Ά

Τζιαμπάζης Χρήστος
50 ελεύθερο 17ος
100 ελεύθερο 13ος
50 πεταλουδα 10ος

Μαλουσούδης Νίκος
200 ύπτιο 9ος
200 μικτή 10ος

Κατηγορια ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β´

Νικολαεβ Αλεξ
50 ελεύθερο 38ος
100 ελεύθερο 43ος
50 πεταλούδα 20ος

Κατηγορια ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Ά

Τσακμακλή Γεωργία
800 ελεύθερο 11η
200 ελεύθερο 7η
400 ελεύθερο 12η

Μαλουσούδη Μαρίνα
200 ελεύθερο 10η
100 ελεύθερο 31η
400 ελεύθερο 14η

Κατηγορια ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β´

Χαραλαμπίδη Χριστίνα
200 ελεύθερο 1η
100 ελεύθερο 2η
400 ελεύθερο 1η

Ο “ΝΗΡΕΑΣ” συγκέντρωσε με τις επιδόσεις των αθλητών μας 58 βαθμούς στην κατηγορία των ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Ά που τον κατατάσσει στην 26η θέση μεταξύ 45 συλλόγων που βαθμολογήθηκαν και 52 βαθμούς στην κατηγορία ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β´, λαμβάνοντας την 23η θέση μεταξύ 43 συλλόγων που βαθμολογήθηκαν.

Θερμά συγχαρητήρια στον προπονητή μας Γλυκό Παναγιώτη και κυρίως σε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους, τη συνεχόμενη βελτίωση τους και τις διακρίσεις τους .

Ευχαριστούμε τους γονείς των αθλητών μας για την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη τους .

——-

«Πανελλήνιοι Χειμερινοί Αγώνες Τεχνικής κολύμβησης»

Μέρος στους χειμερινούς Πανελλήνιους αγώνες τεχνικής κολύμβησης (Ιωάννινα 10-12/2) έλαβε η αθλήτρια Τζιαμπάζη Δήμητρα, η οποία ανήκει στην ομάδα του Α.Σ Ολυμπιακού Βόλου 1937.

Η Δήμητρα κολύμπησε στα 100 και 200 δίπλα πέδιλα στην κατηγορία των Νεανίδων καθώς και στη σκυταλοδρομία 4χ100 δίπλα πέδιλα mixed εφήβων νεανίδων και κατέλαβε τις 23η,19η και 10η θέση αντίστοιχα.

Συγχαρητήρια στην αθλήτρια μας για τη βελτίωση της και την προσπάθεια της!


Συντάκτης Νίκος Πατούνας 13 Φεβρουαρίου, 2023 13:49
Swiss Approval

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV