Κ. Γκαϊντατζής: Περίπου 130 αθλητές έρχονται στην Ορεστιάδα για τους Σκοπευτικούς Αγώνες

Συντάκτης Νίκος Πατούνας 3 Μαΐου, 2023 14:11

Κ. Γκαϊντατζής: Περίπου 130 αθλητές έρχονται στην Ορεστιάδα για τους Σκοπευτικούς Αγώνες

Περίπου 120 με 130 αθλητές από όλη την Ελλάδα και ορισμένοι από τη Βουλγαρία, θα βρίσκονται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Ορεστιάδα για να λάβουν μέρος στον Αγώνα Πρακτικής Σκοποβολής Όπλων Χειρός – Πρωταθλήματος Α΄ Ζώνης (Βορείου Ελλάδας) που διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά ο δραστήριος Σκοπευτικός Όμιλος Ορεστιάδας (ΣΚ.Ο.ΟΡ).

Για τη φετινή διοργάνωση, που εντάχθηκε στο πρόγραμμα εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της πόλης, μίλησε στο Ράδιο Έβρος και στην εκπομπή Εβροσκόπιο ο Πρόεδρος του ΣΚ.Ο.ΟΡ. Κώστας Γκαϊντατζής, ο οποίος απηύθυνε κάλεσμα προς όλους, παρέχοντας τις απαραίτητες πληροφορίες για όσους και όσες θέλουν να ενταχθούν στην πολυπληθή ομάδα της Ορεστιάδας, να ανακαλύψουν το άθλημα της Πρακτικής Σκοποβολής, αλλά και να στηρίξουν με την παρουσία τους τους φετινούς αγώνες. Άλλωστε η είσοδος είναι ελεύθερη ενώ το θέαμα που προσφέρουν οι συγκεκριμένοι αγώνες είναι πρωτόγνωρο και πολύ ενδιαφέρον. Εκφράζεται έτσι, έμπρακτα η υποστήριξη από την τοπική κοινωνία προς τους δεκάδες επισκέπτες που αναμένονται από Ζάκυνθο, Κω, Κρήτη, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Βέροια – “μετά την περσινή επιτυχία του αγώνα μας το ενδιαφέρον έχει αυξηθεί κατακόρυφα”, σημείωσε ο κ. Γκαϊντατζής – σε μία ακόμη δράση αθλητικού τουρισμού που αναπτύσσεται αθόρυβα και αποτελεσματικά από το Σκοπευτικό Όμιλο Ορεστιάδας.


Είναι συνάρτηση κίνησης, ταχύτητας και ευστοχίας. Υπάρχουν 14 διαφορετικά σενάρια στο χώρο του σκοπευτηρίου και όλοι οι αθλητές θα πρέπει να περάσουν από τα 14 αυτά στάδια“, εξήγησε ο Πρόεδρος του ΣΚ.Ο.ΟΡ., διευκρινίζοντας πως ακόμα και ο αδαής θεατής, “ακούγοντας τους χρόνους που ανακοινώνει ο κριτής του σταδίου, μπορεί να μπει στο πνεύμα του αγώνα“. Δεν παρέλειψε δε να ευχαριστήσει το Δήμο Ορεστιάδας και την Επιτροπή για τον εορτασμό των 100 χρόνων “που μας βοήθησε αφάνταστα φέτος“, όπως είπε. Ακούστε αναλυτικά:

Το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Ορεστιάδας για τη διοργάνωση:

Ο Σκοπευτικός Όμιλος Ορεστιάδας διοργανώνει, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τον αγώνα πρακτικής σκοποβολής όπλων χειρός πρωταθλήματος Α’ ζώνης (Βορείου Ελλάδας) 100 Χρόνια Νέα Ορεστιάδα στις 06 και 07 Μαΐου στο σκοπευτήριό του στο Νεοχώρι Ορεστιάδας, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ορεστιάδας και με την συνεργασία και την στήριξη της επιτροπής για τα 100 Χρόνια της πόλης μας.
Ο αγώνας είναι διήμερος και η ώρα έναρξης είναι 10:00 πμ. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Οι θεατές θα πρέπει να φοράνε γυαλιά και ωτοασπίδες για την προσωπική τους ασφάλεια.

Το Σκοπευτήριο του ΣΚ.Ο.ΟΡ. στο Νεοχώρι

Συντάκτης Νίκος Πατούνας 3 Μαΐου, 2023 14:11

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV