Γιώργος Μαζωνάκης, Δήμος Αναστασιάδης και Μελίνα Μακρή στο Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού!

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 8 Ιουλίου, 2019 16:56

Γιώργος Μαζωνάκης, Δήμος Αναστασιάδης και Μελίνα Μακρή στο Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης θα κάνει μία στάση στην καλοκαιρινή του περιοδεία 2019 μαζί με τον Δήμο Αναστασιάδη και τη Μελίνα Μακρή στο Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού!

Σήμερα η διοργάνωση ανακοίνωσε την συναυλία που θα “κλείσει” το Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού 2019 στις 4 Αυγούστου, την τελευταία δηλαδή ημέρα του Φεστιβάλ. Στην σκηνή του Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού την Κυριακή 4 Αυγούστου θα εμφανιστούν ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Δήμος Αναστασιάδης και η Μελίνα Μακρή!

 

Θυμίζουμε ότι την πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ, Πέμπτη 1 Αυγούστου, που είναι και η “εναλλακτική” βραδιά του Φεστιβάλ (γνωστή και ως ΤΥΧΕΡΟΚ) θα εμφανιστούν οι Γιάννης Αγγελάκας και Παύλος Παυλίδης με την συναυλία να ανοίγει ένα από τα καλύτερα αγγλόφωνα σχήματα της alternative σκηνής, οι INK από την Αλεξανδρούπολη.

Την δεύτερη ημέρα, Παρασκευή 2 Αυγούστου την σκυτάλη παίρνουν οι Μέλισσες οπότε μένει να ανακοινωθούν οι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στην σκηνή του Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού 2019 στις 3 Αυγούστου και θα συμπληρώσουν το φετινό πρόγραμμα του φεστιβάλ που θα λάβει χώρα άλλη μια χρονιά δίπλα στην λίμνη του Τυχερού!

 


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 8 Ιουλίου, 2019 16:56

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV