Γηροκομείο ζητά η Λαϊκή Συσπείρωση στον Βόρειο Έβρο

Συντάκτης Νewsroom 21 Μαρτίου, 2019 11:10

Γηροκομείο ζητά η Λαϊκή Συσπείρωση στον Βόρειο Έβρο

Δικαιο χαρακτηρίζει το παράπονο τον απόμαχων της ζωής η Λαϊκή Συσπείρωση

Την ανάγκη για λειτουργία μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων αναδεικνύει για άλλη μία φορά η Λαϊκή Συσπείρωση Ορεστιάδας ανακοινώνοντας ταυτόχρονα την επίσκεψη αντιπροσωπείας της στα ΚΑΠΗ Ορεστιάδας ,Βύσσας και Καβύλης.Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης:

 

Με σεβασμό απέναντι στους ανθρώπους της 3ης ηλικίας διεκδικούμε να λειτουργήσει  στο Βόρειο Έβρο    μονάδα φροντίδας για τους  ηλικιωμένους της περιοχής μας

Θεωρούμε απόλυτα δικαιολογημένο το παράπονο των απόμαχων  της  ζωής της περιοχής μας   γιατί διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις αλλά και οι Περιφερειακές και Δημοτικές  αρχές τους ξέχασαν και δεν έδειξαν τον απαιτούμενο σεβασμό   στους ανθρώπους  της 3ης ηλικίας. Ποτέ δεν χρηματοδότησαν και δεν λειτούργησαν μια μονάδα φροντίδας των ηλικιωμένων, ενός γηροκομείου, για να βρίσκουν εκεί μια ζεστή γωνιά και λίγη φροντίδα  οι παππούδες και οι γιαγιάδες της περιοχής μας,  στα δύσκολα χρόνια της 3ης ηλικίας.

Οι ευθύνες των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ  είναι τεράστιες. Η πολιτική τους είναι ανάλγητη. Είναι η πολιτική της ΕΕ  που για να είναι επιλέξιμο ένα έργο  πρέπει να εκπληρώνει τη γνωστή προϋπόθεση «κόστους – οφέλους».

Η Λαϊκή Συσπείρωση χρόνια τώρα  αναδεικνύει  το πρόβλημα και πρωτοστατεί  για να λειτουργήσει επιτέλους και στην περιοχή μας μια  μονάδα όπου θα βρίσκουν ζεστασιά και φροντίδα οι ηλικιωμένοι της περιοχής μας.

Καλούμε όλους τους συνταξιούχους,  στις επερχόμενες Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές,   να τιμωρήσουν τις κυβερνήσεις και τις δημοτικές και περιφερειακές παρατάξεις  που   στις πολιτικές τους,  οι ανάγκες των ηλικιωμένων δεν έχουν προτεραιότητα, είναι κόστος.

Αποφασιστικά να ενισχύσουν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης  στο Δήμο Ορεστιάδας και την Περιφέρεια για να συνεχίσουμε από καλύτερες θέσεις τον αγώνα  και  να λειτουργήσει επιτέλους  στην περιοχή μας  μια μονάδα φροντίδας των ηλικιωμένων.

Μάρτιος 2019

ΥΓ. Την Παρασκευή 22 Μαρτίου αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Ορεστιάδας  στην οποία  επικεφαλής θα είναι ο υποψήφιος  Δήμαρχος Κώστας  Ζαλουφλής    θα περιοδεύσει  τις πρωινές ώρες στα ΚΑΠΗ της Ορεστιάδας και τις απογευματινές ώρες στα ΚΑΠΗ  Καβύλης και Βύσσας  και θα συζητήσει με τους ανθρώπους της 3ης  ηλικίας  την αναγκαιότητα λειτουργίας Γηροκομείου στην περιοχή του Βορείου Έβρου.                                                                                       


Συντάκτης Νewsroom 21 Μαρτίου, 2019 11:10

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV