Ένα ταξίδι στον κόσμο του «Μικρού Πρίγκιπα» από τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Διδυμοτείχου
Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β΄ τάξης του 1ου Γυμνασίου Διδυμοτείχου, με την καθοδήγηση της φιλολόγου τους κ. Ζωής Σεϊτανίδου, παρουσίασαν με ιδιαίτερη επιτυχία ένα θεατρικό δρώμενο βασισμένο στο έργο «Ο Μικρός Πρίγκιπας» του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ.
Η παράσταση πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Διδυμοτείχου και ενθουσίασε το κοινό, αναδεικνύοντας με ευαισθησία και δημιουργικότητα τα διαχρονικά μηνύματα του έργου. Μέσα από την ερμηνεία τους, οι μαθητές μάς υπενθύμισαν ότι οι πιο σημαντικές αξίες της ζωής είναι η φιλία, η αγάπη και η φροντίδα για τον συνάνθρωπο.
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους συμμετέχοντες μαθητές/τριες για την εξαιρετική τους προσπάθεια, καθώς και στις εκπαιδευτικούς του σχολείου κ. Κορνηλία Κνάμπκε, κ. Μαρία Τζανόγλου και κ. Ανθή Κολοκοτρώνη για την πολύτιμη συμβολή τους στην οργάνωση και υλοποίηση της παράστασης.






