Για παραπλάνηση καταγγέλλει τη δημοτική αρχή η “Δημοτική Επαναφορά” του Χρ. Καζαλτζή

Συντάκτης Νίκος Πατούνας 25 Μαρτίου, 2023 20:07

Για παραπλάνηση καταγγέλλει τη δημοτική αρχή η “Δημοτική Επαναφορά” του Χρ. Καζαλτζή

Παραπλάνηση από τη δημοτική αρχή και διαστρέβλωση της αλήθειας, παρουσιάζοντας μια “ωραιοποιημένη εικόνα” στους Παιδικούς Σταθμούς του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Αθλητισμού του Δήμου Ορεστιάδας (Κ.Κ.Π.Α.Α.Δ.Ο.) καταγγέλουν ο υποψήφιος δήμαρχος Ορεστιάδας Χρήστος Καζαλτζής και οι συνεργάτες του. “Το να προσπαθούμε να παραπλανήσουμε τους πολιτικούς μας αντιπάλους δείχνει το τι πιθανόν κάνουμε απέναντι στους δημότες και πόσο εύκολα μπορούμε να καταχραστούμε την εμπιστοσύνη τους“, συμπεραίνει αφού παραθέτει τις διαπιστώσεις του ο υποψήφιος συνδυασμός “Δημοτική Επαναφορά“.

Συγκεκριμένα:


Μια ωραιοποιημένη εικόνα μας είχε δοθεί – απ’ ό,τι διαπιστώθηκε τελικά – όταν προ ημερών, κλιμάκιο υποψηφίων μας με τον επικεφαλής του Συνδυασμού Χρήστο Καζαλτζή, επισκέφτηκε τα γραφεία του Κ.Κ.Π.Α.Α.Δ.Ο. όπου ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο και την υπεύθυνη των παιδικών σταθμών του δήμου, για τη λειτουργία και τα θέματά τους.

Όμως, σε μια επίσκεψη του κ. Καζαλτζή – μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τη διευθύνουσα του σταθμού – στον 2ο παιδικό σταθμό της πόλης (που φιλοξενεί πάνω από πενήντα μαθητές, είναι ο αρχαιότερος του δήμου και ως εκ τούτου χρήζει περισσότερης συντήρησης), αυτό που αντίκρισε απέχει παρασάγγες από την περιγραφή του Προέδρου κ. Παπαϊωάννου Ιωάννη.

Συγκεκριμένα:

1) Περιμετρικά από το κτήριο υπάρχουν πλακάκια πεζοδρόμων, τα οποία είναι σε κακή κατάσταση. Ενώ είχαν στο πρόσφατο παρελθόν, μεταφερθεί νέα πλακίδια προς εγκατάσταση, αυτά όλως περιέργως δε βρίσκονται πια εκεί και όσο για την τοποθέτησή τους… ουδείς λόγος!

2) Το στέγαστρο (τέντα) που υπάρχει στον αύλειο χώρο για να προστατεύει τα παιδιά από τις καιρικές συνθήκες, είναι σε δυσλειτουργική κατάσταση, με αποτέλεσμα να υπάρχει προβληματισμός για το αν θα βγουν υπό ασφαλείς συνθήκες να παίξουν στην αυλή. Παρά τις διαβεβαιώσεις για αντικατάστασή του, όχι μόνο δεν έγινε αυτό, αλλά διαμηνύθηκε η πρόθεση να μεταφερθεί σε άλλη δομή!

3) Τα παιγνίδια που είναι στη διάθεση των παιδαγωγών αυτή τη στιγμή, είναι απαρχαιωμένα, φθαρμένα και ελάχιστα χρηστικά. Η υπόσχεση των 6.000 € δαπάνης προς αντικατάστασή τους… εξακολουθεί να είναι υπόσχεση!

Όλα αυτά, όταν στα λόγια λέμε πως τα παιδιά είναι η ελπίδα μας για το μέλλον!

Το να κρύβουμε τα προβλήματα «κάτω από το χαλί» και να μετονομάζουμε τα φύκια σε μεταξωτές κορδέλες, δε βοήθησε, δε βοηθάει και δε θα βοηθήσει ποτέ στην επίλυση των προβλημάτων!

Το να προσπαθούμε να παραπλανήσουμε τους πολιτικούς μας αντιπάλους, δείχνει από την άλλη, το τι πιθανόν κάνουμε απέναντι στους δημότες και πόσο εύκολα μπορούμε να καταχραστούμε την εμπιστοσύνη τους.

Απλά ΚΡΙΜΑ…
Όλες ετούτες οι στρεβλώσεις, ευτυχώς θα αλλάξουν σύντομα!
Κυρίες και κύριοι, δημότες του δήμου Ορεστιάδας, εμείς ΠΟΤΕ δεν θα σας πούμε αναλήθειες!
Γιατί εμείς… ό,τι λέμε, το κάνουμε!

Από το Γραφείο Τύπου της “Δημοτικής Επαναφοράς


Συντάκτης Νίκος Πατούνας 25 Μαρτίου, 2023 20:07

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV