Γέμισε το Κολυμβητήριο της Ορεστιάδας με 250 κολυμβητές/τριες από την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης

Συντάκτης Νίκος Πατούνας 7 Νοεμβρίου, 2022 21:22

Γέμισε το Κολυμβητήριο της Ορεστιάδας με 250 κολυμβητές/τριες από την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης

Σε επτά Κολυμβητήρια, σ’ όλη τη χώρα, πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο που πέρασε, 5 & 6 Νοεμβρίου, αγώνες Αγωνιστικών και Προαγωνιστικών Ηλικιών, σε πισίνες 25 μέτρων.

Στο πλαίσιο αυτό, στο κλειστό Δημοτικό Κολυμβητήριο Ορεστιάδας, η Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, σε συνεργασία με το Δήμο Ορεστιάδας διοργάνωσαν τον Αγώνα Επιδόσεων Αγωνιστικών Κατηγοριών το Σάββατο 5/11 και Προαγωνιστικών Κατηγοριών την Κυριακή 6/11.


Οι αγώνες διεξήχθησαν με τη συμμετοχή 130 κολυμβητών/τριών αγωνιστικών κατηγοριών και 120 κολυμβητών/τριών προαγωνιστικών κατηγοριών.

Ο Κολυμβητικός Όμιλος ΝΗΡΕΑΣ Ν. Ορεστιάδας, με ανακοίνωσή του στη σελίδα του στο Facebook εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους όσοι συνέδραμαν στο γεγονός. Αναφέρει συγκεκριμένα:

Ευχαριστούμε θερμά όλες τις ομάδες που συμμετείχαν σε αυτούς τους αγώνες που έλαβαν χώρα στην πόλη της Ορεστιάδας,και τίμησαν με την παρουσία τους την ακριτική μας πόλη.

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο του ΚΚΠΑΑΔΟ κύριο Παπαϊωάννου Ιωάννη για το έργο του στο χώρο του κολυμβητηρίου που επιφέρει την εύρυθμη και σωστή λειτουργία του.

Ευχαριστούμε το συνεργάτη μας στην προσπάθεια αυτή και συντηρητή, κύριο Παπαλαμπίδη Χρήστο που ήταν παρών σε ότι χρειάστηκε προκειμένου να διεκπεραιωθούν οι αγώνες αυτοί, καθώς και τον κύριο Παλερά Ανδρέα για την πολύτιμη βοήθεια του!

Ευχόμαστε, και θα προσπαθήσουμε σε συνεργασία με την ΚΟΕ και την περιφερειακή επιτροπή κολύμβησης Αν. Μακεδονίας & Θράκης, να πραγματοποιηθούν και άλλες αγωνιστικές διοργανώσεις στο δημοτικό κολυμβητήριο Ν. Ορεστιάδας.

Στο ίδιο κλίμα και το μήνυμα της Προέδρου του “ΝΗΡΕΑ” Φωτεινής Καφετζή:

Ευχαριστώ θερμά, ως πρόεδρος της ομάδας, τους προπονητές μας κύριο Νικολαϊδη Δημήτρη και Γλυκό Παναγιώτη, τα μέλη του ΔΣ κυρία Ευθυμίου Μαρία, κύριο Πάνο Τάσο, κύριο Χαραλαμπίδη Μαργαρίτη, κύριο Μέγα Βασίλη, την κυρία Κωνσταντίνα Στάμου από τον Πρωτέα Ορεστιάδας και την κυρία Τσολακίδου Αθανασία, και τα παιδιά που συγκροτήσαμε μια εθελοντική ομάδα, καθώς θεωρούμε ως ομάδα ότι ο εθελοντισμός είναι σημαντικός σε κάθε δράση, και φροντίσαμε για την οργάνωση και την καθαριότητα του κολυμβητηρίου κατά τη διάρκεια των αγώνων 5&6 Νοεμβρίου. Μιας και για εμάς αυτός ο χώρος είναι το «σπίτι» μας.
Σας ευχαριστώ όλους παρα παρα πολύ!!!
Με εκτίμηση
Φωτεινή Καφετζή

Σχετικά με τα Αποτελέσματα και τις επιδόσεις όλων των παιδιών, μπορείτε να δείτε: >> ΕΔΩ και ΕΔΩ <<.

Φωτογραφικό υλικό από την επίσημη σελίδα του ΝΗΡΕΑ:


Συντάκτης Νίκος Πατούνας 7 Νοεμβρίου, 2022 21:22

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV