“Φιλόπτωχος αδελφότης”: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας

Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη 22 Ιανουαρίου, 2020 08:22

“Φιλόπτωχος αδελφότης”: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 19 Ιανουαρίου 2020 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Ν. Ορεστιάδας “ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ”.

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Βαρθολομαίος Αστεριάδης, όπου και ευχήθηκε στον Σύλλογο μας να συνεχίσει δυναμικά το σπουδαίο έργο που επιτελεί. Η Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Ιωαννίδου Νικόλ αφού ευχαρίστησε όλες τις κυρίες που χρόνια τώρα αγκαλιάζουν όλες τις εκδηλώσεις και καλωσόρισε τον Σύλλογο Κυριών & Δεσποινίδων Αλεξανδρούπολης και την επίτιμη Πρόεδρο κ. Ουρανία Μαυρίδου, έκανε μια σύντομη περιγραφή του φιλανθρωπικού έργου μας. Τυχερή της εκδήλωσης ήταν η κ. Μακρίδου Μαρία που κέρδισε ένα κόσμημα προσφορά της κ. Ζαμπέλ Παπαζιάν.

Ακολούθησε workshop μόδας από την Μαρία Δρετάκη, τον Φώτη Γιακουμάτο και την Εύα Παγκαλου. Το fashion team με τρελή ενέργεια, μας ενημέρωσε για όλα τα tips & trends που αφορούν στη συνολική εικόνα της σύγχρονης γυναίκας. Τους ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική τους παρουσία και τους ευχόμαστε καλή και δημιουργική χρονιά.

Ο Σύλλογος Κυριών και Δεσποινίδων Νέας Ορεστιάδας “Φιλόπτωχος Αδελφότης” ευχαριστεί θερμά το ξενοδοχείο Βιέννη, τον Ρορόπουλο Χρήστο, την Δημοτική Τηλεόραση Ορεστιάδας, τον Δημήτρη Λελιόπουλο, τον υπεύθυνο του κτήματος δεξιώσεων Principal Λάκη Τοψίδη, τα αρτοποιεία – ζαχαροπλαστεία: Αρτίσιμο, Caramelo, Zησάκης, Φούρνος Κελεμενίδη, Φούρνος η Παραδοση, το Ζαχαροπλαστείο Τεμπρίδης, τους χορηγούς Chic, Diva, Dolls Fashion, Κυρμάνη Παυλίνα Δια χειρός, La Coquette, Lena Exclusive boutique, Linea, Make my Day, R&M Atelie, Sport Dress, Τζεμίντιμπης, Κέντρο αισθητικής Φροντίδας Παρασκευοπούλου Έλλης, καθώς και όλους όσους βοήθησαν στην επίτευξη του σκοπού του συλλόγου που είναι η άσκηση της φιλανθρωπίας.

 


Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη 22 Ιανουαρίου, 2020 08:22

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV