Φιλιώ Μυλωνά: “Μια ζωή πληρώνω αμαρτίες αλλονών, τέρμα ως εδώ, άλλο δεν μπορώ” ερμήνευσε και εντυπωσίασε!

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 20 Φεβρουαρίου, 2023 11:26

Φιλιώ Μυλωνά: “Μια ζωή πληρώνω αμαρτίες αλλονών, τέρμα ως εδώ, άλλο δεν μπορώ” ερμήνευσε και εντυπωσίασε!

Σε μια ιδιότητα που δεν προκαλεί εντύπωση σε όσους την γνωρίζουν καλά, αλλά εξέπληξε κάποιους που την έχουν γνωρίσει και την ξέρουν μόνο ως Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ορεστιάδας, η κ. Φιλιώ Μυλωνά κατάφερε να εντυπωσιάσει με την ερμηνευτική της δεινότητα.

Η κ. Μυλωνά κέρδισε χθες τις εντυπώσεις στον ετήσιο αποκριάτικο χορό του Συλλόγου “Απόλλων” Ν. Ορεστιάδας, ερμηνεύοντας δύο μοναδικά κομμάτια, με το ένα μάλιστα να έχει και… συμβολικό βαθύτερο μήνυμα: “Μια ζωή πληρώνω αμαρτίες αλλονών, τέρμα ως εδώ, άλλο δεν μπορώ“!

Για κάποιους ίσως να αποτέλεσε έκπληξη ωστόσο η κ. Μυλωνά είναι εδώ και χρόνια μέλος της χορωδίας “Απόλλων” Νέας Ορεστιάδας και ερμηνεύει υπέροχα σόλο (όπως τα δυο κομμάτια που ερμήνευσε χθες, Κυριακή) όσο και χορωδιακά.


Το ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ και ο Νίκος Πατούνας βρέθηκαν στην χθεσινή εκδήλωση και απαθανάτισαν σε βίντεο την ερμηνεία της κ. Μυλωνά και το εν λόγω βίντεο ήδη έχει πολλές προβολές και αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα μέσα σε λίγες ώρες.

Υπενθυμίζεται ωστόσο ότι η κ. Μυλωνά ως Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ορεστιάδας και με την συμμετοχή ακόμα δεκάδων φορέων πρωτοστατεί στην Πρωτοβουλία για την δημιουργία Π.Ε. Βορείου Έβρου. Μάλιστα στο κοινό μεταξύ άλλων υπήρχαν εκπρόσωποι του Δήμου, της Περιφέρειας αλλά και του Κοινοβουλίου, οπότε μένει να αποδειχτεί αν… έλαβαν το μήνυμα του τραγουδιού!

Το σίγουρο πάντως είναι πως η κ. Φιλιώ Μυλωνά όπως αποδεικνύει τα καταφέρνει σε κάθε της ιδιότητα και σε όσα ασχολείται περίφημα!


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 20 Φεβρουαρίου, 2023 11:26

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV