Φιλία Ορεστιάδας: Επιτυχίες στο τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 24 Μαΐου, 2019 14:51

Φιλία Ορεστιάδας: Επιτυχίες στο τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης

Επιτυχίες για το τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της Φιλίας Ορεστιάδας στους τελικούς της Χίου.

Στους Μεγάλους Τελικούς των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων που διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαΐου στην Χίο η Ελληνική Φίλαθλος Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, συμμετείχαν δύο αθλητές της Φιλίας Ορεστιάδας. Η συγκεκριμένη διοργάνωση προϋποθέτει συμμετοχή στο 40% των τουρνουά κάθε περιφέρειας, σε δύο από τα πέντε τουρνουά της Βόρειας Ελλάδας, σε δύο από τα πέντε τουρνουά της Αττικής και σε ένα τουρνουά εκ των Πελοποννήσου/λοιπής χώρας. Οι αθλητές συγκεντρώνουν βαθμούς από όλα αυτά τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα και με μια ειδική βαθμολογία οι πρώτοι δεκαέξι κερδίζουν μια θέση στους Μεγάλους Τελικούς στη Χίο.
Ο Τζιαμαλίδης Στυλιανός, γεννημένος στις 23-4-2007 συμμετείχε με χρονολογική σειρά στη Βέροια ( 11ος), στην Ελευσίνα (7ος) στη Χανθ (13ος) στον Καρέα (4ος) στη Σίνδο (8ος) στην Αλεξανδρούπολη (6ος) στο Δερβένι Πελοποννήσου (13ος) ώστε τελικά να καταταγεί 12ος στους Μεγάλους Τελικούς της Χίου. Η προσπάθεια του αθλητή και η πορεία του είναι αξιοσημείωτη καθώς πέρυσι δεν αγωνίστηκε σε κανένα αναπτυξιακό πρωτάθλημα και δεν προπονήθηκε καθόλου για επαγγελματικούς λόγους, έχοντας έτσι μειονέκτημα όσον αφορά τη γενική του βαθμολογία στους πίνακες αξιολόγησης (rankink list). Ο εταίρος αθλητής της Φιλίας Ορεστιάδας, γεννημένος στις 2-10-2007 και όντας από τους μικρότερους αθλητές στην κατηγορία ο Κωνσταντίνος Μηλικούδης κατετάγη 1ος στην Ελευσίνα χωρίς μάλιστα να χάσει σετ, 2ος στη Χανθ, 1ος στον Καρέα, 5ος στη Σίνδο, 1ος στην Αλεξανδρούπολη, 2ος στο Δερβένι, για να ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία την πορεία του στην πρώτη θέση στους Μεγάλους Τελικούς στο όμορφο νησί της Χίου. Να σημειωθεί ότι έχασε μόλις δύο σετ από τον αξιόμαχο αθλητή της Αλεξανδρούπολης Κάλλια στη φάση των ομίλων κερδίζοντας όλα τα παιχνίδια του με 3-0 σετ.
Επόμενος και τελευταίος σταθμός των αθλητών του Αναστάσιου Καριοφυλλίδη είναι η Καβάλα στις 14-15-16 Ιουνίου όπου θα πραγματοποιηθεί η τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παμπαίδων, με 5 συμμετοχές στους παμπαίδες, Μηλικούδη Κωνσταντίνο, Τζιαμαλίδη Στυλιανό, Γακίδη Ιωάννη, Γκαιτατζή Κωνσταντίνο και Αλεξούδη Κωνσταντίνο, όλοι μαθητές της έκτης δημοτικού και τον Αλεξούδη Κωνσταντίνο ο οποίος πήρε μια ιστορική πρόκριση στην τελική φάση Πανπαίδων, όντας μόλις Τρίτη δημοτικού! Επίσης η Μαρία Μπακούρα στις Πανκορασίδες εξασφάλισε την πρόκριση της.


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 24 Μαΐου, 2019 14:51

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV