Φιλανθρωπικό Gala την Κυριακή με τον LAVA

Συντάκτης Νewsroom 4 Νοεμβρίου, 2022 09:47

Φιλανθρωπικό Gala την Κυριακή με τον LAVA

Ο Σύλλογος Κυριών & Δεσποινίδων Ν. Ορεστιάδας “ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ” σας προσκαλεί στο φιλανθρωπικό gala με τον LAVA την Κυριακή 6 Νοεμβρίου:

Σας περιμένουμε με πολλές εκπλήξεις τη Κυριακή 6 του Νοέμβρη στη πλατεία μας από τις 11:00 το πρωί ως και τις 23:00 το βράδυ…. (Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος).

Ο Σύλλογος Κυριών & Δεσποινίδων Ν. Ορεστιάδας “ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ” θα συμμετάσχει, κατόπιν πρόσκλησης του Κωνσταντίνου Μολτσίδη, στο φιλανθρωπικό GALA με GUEST DJ – LAVA – και την μοναδική φιλοξενία των Vinum Cafe-Wine Bar και Εν Κάραγατς.


Στην παραπάνω εκδήλωση έχετε τη δυνατότητα όλοι και όλες, μέλη/ φίλες/φίλοι του συλλόγου να συνεισφέρετε στο φιλόπτωχο κουμπαρά μας, εν όψει των Αγίων Ημερών των Χριστουγεννων, με τους εξής τρόπους σε φακέλους:- δωροεπιταγή από SuperMarket, Κρεοπωλείο, Αρτοποιείο, Ζαχαροπλαστείο, Καφεστίαση, Εστιατόριο, Πιτσαρία, Ηλεκτρικά Είδη, Έπιπλα, Κομμωτήριο, καταστήματα Ενδυμάτων & Υποδημάτων κτλ.- χρηματικό ποσό

Τη συγκεκριμένη ημέρα λόγω της τοποθεσίας δεν θα είναι εφικτό να παραλάβουμε είδη εκτός φακέλου στον πανέμορφο κουμπαρά μας!!!

Χορηγός επικοινωνίας: ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ και radioevros.gr


Συντάκτης Νewsroom 4 Νοεμβρίου, 2022 09:47

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV