Αεροπορική επίδειξη του F-16 «ΖΕΥΣ» στην Αλεξανδρούπολη

Συντάκτης Νewsroom 4 Νοεμβρίου, 2025 13:33

Αεροπορική επίδειξη του F-16 «ΖΕΥΣ» στην Αλεξανδρούπολη

Η Αλεξανδρούπολη ετοιμάζεται να στραφεί προς τον ουρανό, καθώς η Πολεμική Αεροπορία γιορτάζει τον Προστάτη της, Αρχάγγελο Μιχαήλ. Με αφορμή τον εορτασμό, την Τετάρτη και Πέμπτη 5 και 6 Νοεμβρίου 2025, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της πόλης θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εντυπωσιακές πτήσεις και επιδείξεις που υπόσχονται να κόψουν την ανάσα.

Την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου, από τις 09:25 έως τις 09:55, πάνω από τον λιμένα Αλεξανδρούπολης θα πραγματοποιηθεί διέλευση αεροσκάφους F-16, προϊδεάζοντας το κοινό για το εντυπωσιακό θέαμα που θα ακολουθήσει την επόμενη ημέρα.


Η κορύφωση των εκδηλώσεων έρχεται την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου, στις 14:00, στην ανάπλαση της παραλιακής ζώνης της Αλεξανδρούπολης, όπου η Ομάδα Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «ΖΕΥΣ» θα πραγματοποιήσει αεροπορική επίδειξη. Με ακρίβεια, ταχύτητα και επιδεξιότητα, το «ΖΕΥΣ» θα παρουσιάσει τις δυνατότητες της Πολεμικής Αεροπορίας, αποδεικνύοντας γιατί αποτελεί σύμβολο ισχύος και περηφάνιας για όλους τους Έλληνες.

Η πόλη αναμένεται να πλημμυρίσει από παλμό, συγκίνηση και θαυμασμό για τους ανθρώπους που υπηρετούν με αφοσίωση στους ελληνικούς αιθέρες. Ο ουρανός της Αλεξανδρούπολης μετατρέπεται σε σκηνή, με το F-16 «ΖΕΥΣ» να πρωταγωνιστεί και να θυμίζει σε όλους πως η Πολεμική Αεροπορία ενσαρκώνει τη δύναμη, την ψυχή και την περηφάνια της Ελλάδας.


Συντάκτης Νewsroom 4 Νοεμβρίου, 2025 13:33

Ράδιο Έβρος TV