Τον Έβρο επισκέφθηκε χθες ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Γ. Κεφαλογιάννης

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 28 Μαΐου, 2024 12:02

Τον Έβρο επισκέφθηκε χθες ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Γ. Κεφαλογιάννης

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης, βρέθηκε την Δευτέρα 27 Μαΐου 2024, στον Έβρο, όπου πραγματοποίησε σειρά επισκέψεων, συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Δ΄ ΣΣ Αντιστράτηγο Σταύρο Παπασταθόπουλο.

Ο κ. Κεφαλογιάννης επισκέφθηκε το Πεδίο Ασκήσεων – Πεδίο Βολής «ΑΕΤΟΣ», όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ Υποστράτηγος Ιωάννης Κορρές, προκειμένου να παρακολουθήσει εκπαιδευτική δραστηριότητα και να συνομιλήσει με στελέχη, επαινώντας τους για την αφοσίωση που επιδεικνύουν στην Πατρίδα.

Ακολούθως, μετέβη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, το Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου και το Κέντρο Υγείας Σουφλίου, όπου συναντήθηκε με τους Διοικητές των Νοσοκομείων, καθώς και με το προσωπικό που διατίθεται από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για τις ανάγκες τους. Συγκεκριμένα, με τους τέσσερις Στρατιωτικούς Ιατρούς (Καρδιολόγος, Γαστρεντερολόγος, Πνευμονολόγος, Νευρολόγος) που διατίθενται στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης, τους πέντε Στρατιωτικούς Ιατρούς (Καρδιολόγος, Παθολόγος, Ορθοπεδικός, Χειρούργος, Ψυχίατρος) που διατίθενται στο ΓΝ Διδυμοτείχου και τους τρεις οδηγούς ΕΚΑΒ, Επαγγελματίες Οπλίτες, που διατίθενται στο Κέντρο Υγείας Σουφλίου.

Swiss Approval

Ο κ. Υφυπουργός τους ευχαρίστησε και τους συνεχάρη για το σημαντικό έργο που επιτελούν στην κάλυψη των υγειονομικών αναγκών της τοπικής κοινωνίας.

Μετά το πέρας των επισκέψεών του, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Με ιδιαίτερη χαρά βρίσκομαι για ακόμη μια φορά στον Έβρο, την προμετωπίδα της αποτρεπτικής ισχύος της Πατρίδας μας. Είχα την ευκαιρία να επισκεφθώ το Πεδίο Ασκήσεων – Πεδίο Βολής «ΑΕΤΟΣ», προκειμένου να παρακολουθήσω εκπαιδευτική δραστηριότητα και να συνομιλήσω με στελέχη, επαινώντας τους για την αφοσίωση που επιδεικνύουν στην Πατρίδα.

Επισκέφθηκα τα Γενικά Νοσοκομεία Αλεξανδρούπολης και Διδυμοτείχου, όπου συναντήθηκα με τους Διοικητές των Νοσοκομείων, καθώς και με τους Στρατιωτικούς Ιατρούς, που διατίθενται από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για τις ανάγκες τους, τους οποίους ευχαρίστησα και συνεχάρη για το σημαντικό έργο που επιτελούν στην κάλυψη των υγειονομικών αναγκών της περιοχής.

Παράλληλα, βρέθηκα στο Κέντρο Υγείας Σουφλίου, προκειμένου να συγχαρώ τους τρεις οδηγούς ΕΚΑΒ, επαγγελματίες οπλίτες, που έχουμε τοποθετήσει εκεί.

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και οι Ένοπλες Δυνάμεις θα συνεχίσουν να βρίσκονται έμπρακτα δίπλα στην κοινωνία, όπου και όποτε παραστεί ανάγκη. Με σχέδιο και αποφασιστικότητα προασπίζουμε την ευημερία των πολιτών και την ισότιμη πρόσβασή τους στο ύψιστο αγαθό της υγειονομικής περίθαλψης.»


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 28 Μαΐου, 2024 12:02

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV