Οι φοιτητές της Ορεστιάδας μάς καλούν στο γλέντι τους το Σάββατο και σε φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου την Κυριακή

Συντάκτης Νίκος Πατούνας 23 Μαΐου, 2023 12:54

Οι φοιτητές της Ορεστιάδας μάς καλούν στο γλέντι τους το Σάββατο και σε φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου την Κυριακή

Το 6ο Γλέντι τους διοργανώνουν αυτό το Σάββατο 27 Μαΐου 2023 οι φοιτητές και οι φοιτήτριες που αποτελούν τη δραστήρια “Χορευτική Ομάδα Φοιτητών Ορεστιάδας” και μέσα από το Εβροσκόπιο του Ράδιο Έβρος ο πρόεδρος Χάρης Χρόνης και η αντιπρόεδρος Μαρκέλλα Τσαμάδη απηύθυναν σήμερα το πρωί ανοιχτό κάλεσμα σε όλους να στηρίξουν την κορυφαία τους εκδήλωση.

Το “6ο Γλέντι της Χ.Ο.Φ.Ο.” θα γίνει, όπως και τα προηγούμενα, στην αυλή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης στην Ορεστιάδα, όπου θα στηθούν και πάλι τα εκατοντάδες τραπεζοκαθίσματα για να υποδεχτούν φοιτητές, συλλόγους, φορείς, αλλά και όσους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής το επιθυμούν. Αποδεδειγμένα προσελκύει πολλούς επισκέπτες στον εξωτερικό χώρο του Πανεπιστημίου που γεμίζει ζωντάνια, νιάτα, χαρά και διασκέδαση. Συνήθως, μάλιστα, τα γλέντια αυτά προσελκύουν και επισκέπτες από όλη τη χώρα, γονείς και συγγενείς δηλαδή των ίδιων των φοιτητών που φτάνουν στην περιοχή για να γνωρίσουν το χώρο και τον τρόπο ζωής των παιδιών τους στην Ορεστιάδα.


Αποτελεί κάθε χρόνο την κορυφαία δράση της Χορευτικής Ομάδας Φοιτητών Ορεστιάδας, στο πλαίσιο μιας διαρκούς προσπάθειας εξωστρέφειας των φοιτητών και ενσωμάτωσής τους στην τοπική κοινωνία. Ειδικά για φέτος, αυτήν την διπλά επετειακή χρονιά, οι φοιτητές και οι φοιτήτριες απευθύνουν ευρύτερο κάλεσμα προς όλους να γιορτάσουν μαζί, αφού από τη μία η πόλη που τους φιλοξενεί συμπληρώνει τα 100 χρόνια της, από την άλλη το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης τα 50 χρόνια από την ίδρυσή του. Αν και πάντοτε βρίσκεται χώρος στο φιλόξενο γλέντι για τους επισκέπτες της τελευταίας στιγμής, καλό είναι όσοι επιθυμούν να φροντίσουν νωρίτερα για εξασφάλιση τραπεζιού και θέσεων στα τηλέφωνα: 6975797573 και 6992804232.

Την επόμενη μέρα, επίσης, οργανώνεται ο θεσμοθετημένος Φιλανθρωπικός Αγώνας Ποδοσφαίρου μεταξύ Γεωπόνων – Δασολόγων, τα έσοδα του οποίου κάθε χρόνο διατίθενται για έναν κοινωφελή σκοπό. Φέτος, που ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή 28 Μαΐου 2023 στο δημοτικό στάδιο Ορεστιάδας στις 6 μ.μ., τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από το συμβολικό εισιτήριο προσφέρονται στο “Χαμόγελο του Παιδιού“.

_____

Ακούστε το Χάρη Χρόνη και τη Μαρκέλλα Τσαμάδη στο Εβροσκόπιο:

_____


Συντάκτης Νίκος Πατούνας 23 Μαΐου, 2023 12:54

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV