Έρχεται “Θωρακισμένος” ο Ερντογάν στην Κομοτηνή

Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης Δεκέμβριος 2, 2017 21:00

Έρχεται “Θωρακισμένος” ο Ερντογάν στην Κομοτηνή

Σύσκεψη αρχών ασφάλειας στην Αλεξανδρούπολη

“Μυστική” συνάντηση εκπροσώπων των αρχών ασφαλείας και διπλωματίας από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Θράκη πραγματοποιείται στην Αλεξανδρούπολη.
Η έκτακτη σύσκεψη ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα και αφορά  στην “πληροφορία” του Υπουργείου Εξωτερικών ότι ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν εξέφρασε την επιθυμία να επισκεφτεί την Κομοτηνή μετά τη διήμερη επισκεψή του στην Αθήνα, την ερχόμενη Πέμπτη και Παρασκευή.
Το σχέδιο ασφαλείας που εξετάζεται αφορά στην προσγείωση του τουρκικού  προεδρικού αεροσκάφους, στην υποδοχή και στη μετακίνησή του στην Κομοτηνή.
Με δεδομένη την πρόσφατη ανακάλυψη του οπλοστασίου και τη σύλληψη των 9 Κούρδων στην Αθήνα, η πιθανή επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν θα προκαλέσει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Εκατοντάδες ένοπλοι αστυνομικοί θα λάβουν θέσεις στο αεροδρόμιο Δημόκριτος, στην διαδρομή μέσω της Εγνατίας Οδού, στην ολιγόωρη παραμονή του στην Κομοτηνή και στην αντίστοιχη επιστροφή μέχρι και την απογείωση του προεδρικού αεροσκάφους.
Στην άμεση ασφαλεια τού Ταγιπ Ερντογάν θα συμμετέχουν και δεκάδες οπλισμένοι τούρκοι κομάντος της προσωπικής του ασφάλειας.
Πάντως, η επίσκεψη του Τούρκου προέδρου στη Θράκη, θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή και αυτό θα κριθεί από το πρόγραμμά του στην Αθήνα και από την πορεία των ραγδαίων εξελίξεων στη γειτονική χώρα.

Το ήξεραν στην Κομοτηνή

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μειονοτικά ΜΜΕ της Κομοτηνής, προανήγγειλαν πριν από μέρες την επίσκεψη Ερντογάν στην Κομοτηνή, την Παρασκευή  8 Δεκεμβρίου, όπου μάλιστα θα ασκήσει το θρησκευτικό του καθήκον στο Εσκί Τζαμί.

Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης Δεκέμβριος 2, 2017 21:00
RadioEvrosAPPS

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV

upart300

Πρωτοσέλιδα

Εγγραφείτε στο Newsletter