Έρχεται η πρωτότυπη “White Friday” στο Σουφλί!

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 11 Δεκεμβρίου, 2019 09:00

Έρχεται η πρωτότυπη “White Friday” στο Σουφλί!

Μία ξεχωριστή λευκή νύχτα με τίτλο “White Friday” με μπόλικη δόση Χριστουγέννων ετοιμάζει η Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων και Βιοτεχνών Σουφλίου

Η πόλη του μεταξιού φοράει τα λευκά της και τα μέλη της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Σουφλίου σας προσκαλούν σε μια μοναδική εκδήλωση!

“White Friday” ονομάζεται η εκδήλωση στα πλαίσια των εκδηλώσεων Λευκές Νύχτες και σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα και οι Σουφλιώτες προσκαλούν όλους την πόλη του μεταξιού, το Σουφλί την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου το απόγευμα και να γιορτάσετε μαζί τους.

Είναι η πρώτη φορά που μία τέτοιου είδους διοργάνωση λαμβάνει χώρα στο Σουφλί και περιλαμβάνει μοναδικές προσφορές από τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις της πόλης, προβολή των τοπικών προϊόντων, δωρεάν κρασί και τσίπουρο και όλα αυτά μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα ,5 μουσικές σκηνές με ζωντανή μουσική για όλα τα ακούσματα δωρεάν σε όλη την πόλη.

Παράλληλα θα υπάρχει και έντονη χριστουγεννιάτικη χροιά καθώς οι ήρωες από το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο του Σουφλίου “Σαν Παραμύθι” θα σας υποδεχτούν και θα διασκεδάσουν μαζί σας.

“Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί στην ιστορική πόλη του Σουφλίου . White Friday στο Σουφλί γιατί οι Σουφλιώτες ξέρουν να προσφέρουν και να γλεντούν!”

Ακούστε όσα είπε για την διοργάνωση της “White Friday” ο πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Εμπόρων και Βιοτεχνών Σουφλίου Γιώργος Τσιακίρης στο ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ:

 


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 11 Δεκεμβρίου, 2019 09:00

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV