Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Έβρου θα συμμετέχει στις κινητοποιήσεις εν όψει ΔΕΘ

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 30 Αυγούστου, 2023 11:22

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Έβρου θα συμμετέχει στις κινητοποιήσεις εν όψει ΔΕΘ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Έβρου θα συμμετέχει στις κινητοποιήσεις και στην πορεία διαμαρτυρίας που διοργανώνονται εν όψει της Διεθνούς Έκθεσης της Θεσσαλονίκης, όπως γνωστοποιεί με ανακοίνωσή του:

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Έβρου θα συμμετέχει στις κινητοποιήσεις και στην πορεία διαμαρτυρίας που διοργανώνονται με πρωτοβουλία της Γ.Σ.Ε.Ε. και των Εργατικών Κέντρων Βορείου Ελλάδας, εν όψει της Διεθνούς Έκθεσης της Θεσσαλονίκης, στις 9-9-2023, ημέρα Σάββατο και ώρα 18:00, στο Άγαλμα του Βενιζέλου στην Θεσσαλονίκη.

Καλούμε τα σωματεία και όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους στo μεγάλο εργατικό και κοινωνικό συλλαλητήριο το ΣΑΒΒΑΤΟ 9 Σεπτέμβρη 2023 στις 18:00, στο Άγαλμα του Βενιζέλου στην Πλατεία Αριστοτέλους, στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και στην πορεία διαμαρτυρίας που θα ακολουθήσει, με σκοπό να εκφράσουμε την αντίθεσή μας στις πολιτικές της ύφεσης που βλάπτουν ανεπανόρθωτα τα εισοδήματα και τις ζωές μας.


Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο οργανώνει μετάβαση στη Θεσσαλονίκη με λεωφορεία χωρίς επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες.

Δηλώσεις συμμετοχής έως και την Δευτέρα 4/9/2023 και ώρα 14:00 στα γραφεία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου στο τηλέφωνο 2551081439 και το mail [email protected]


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 30 Αυγούστου, 2023 11:22

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV