ΕΠΣ Έβρου: Παραίτηση έκπληξη του Γαβριηλάκη από τον πάγκο του Ατρόμητου Ασπρονερίου

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 16 Δεκεμβρίου, 2019 14:32

ΕΠΣ Έβρου: Παραίτηση έκπληξη του Γαβριηλάκη από τον πάγκο του Ατρόμητου Ασπρονερίου

Την παραίτηση του από τον πάγκο του Ατρόμητου Ασπρονερίου έκανε γνωστή στο φίλαθλο κοινό μέσω ανακοίνωσης στο facebook ο Γαβριηλάκης!

Με μια λυτή ανάρτηση του στο Facebook ο μέχρι πρότινος προπονητής του Ατρόμητου Ασπρονερίου Μπούλης Γαβριηλάκης έκανε γνωστή την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου Ασπρονερίου, η απόφαση πάρθηκε σύμφωνα με τον ίδιο για προσωπικούς λόγους . Πάντως η εξέλιξη δεν ήταν αναμενόμενη καθώς ο Ατρόμητος Ασπρονερίου είναι η μόνη αήττητη ομάδα στην ΕΠΣ Έβρου (σε κύπελλο και πρωτάθλημα) από την αρχή της χρονιάς και αναδείχθηκε μόλις χθες πρωταθλητής χειμώνα στον Βόρειο όμιλο της Β΄Κατηγορίας παίρνοντας ακόμα ένα ντέρμπι (κόντρα στον Ακρίτα Νέας Βύσσας) !

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

Θέλω σήμερα να ανακοινώσω την παραίτηση μου από την τεχνική ηγεσία του Ατρομήτου Ασπρονερίου για προσωπικούς λόγους . Ευχαριστώ πάρα πολύ τους παίκτες μου πάνω από όλα τους φίλους του χωριού και από την διοίκηση τον πρόεδρο (σ.σ Αθανάσιο Γκογκάκη) και τον αδερφό του (σ.σ Αργύρη Γκ0γκάκη) καθώς και τον Δημήτρη Κυρούδη. Εύχομαι καλές γιορτές με υγεία πάνω απ΄ όλα και στην ομάδα καλή συνέχεια και θα είμαι περήφανος αν κατακτήσει το πρωτάθλημα.


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 16 Δεκεμβρίου, 2019 14:32

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV