ΕΠΣ Έβρου: Ο βετεράνος πρώτος σκόρερ της Β΄Κατηγορίας που διανύει την έκτη (!!!) δεκαετία της ζωής του!

Συντάκτης Νewsroom Απρίλιος 9, 2019 19:11

ΕΠΣ Έβρου: Ο βετεράνος πρώτος σκόρερ της Β΄Κατηγορίας που διανύει την έκτη (!!!) δεκαετία της ζωής του!

Ο Δημήτριος Σουσαμτσίδης aka “Σαραβάκος” είναι στην 18η αγωνιστική ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος “Σερκελίδου” στον Βόρειο Όμιλο της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.

Ο Δημήτρης Σουσαμτσίδης από ότι φαίνεται ζει την δεύτερη νιότη του τουλάχιστον αυτό αποδεικνύουν τα γκολ που σκοράρει ακατάπαυστα! Ο αρχηγός της Ομόνοιας Φυλακίου έκανε την Κυριακή κόντρα στην Δόξα Ορεστιάδας το δεύτερο χατ τρικ του για φέτος (το πρώτο το πέτυχε κόντρα στην Θύελλα Κυπρίνου)  , ο 55χρονός  επιθετικός (!!!) με τα τρία προχθεσινά γκολ  σ.σ. Κυριακή, μπήκε επικεφαλής του πίνακα τον σκόρερ του Βόρειου Ομίλου της Β΄Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου φθάνοντας τα 13 τέρματα σε 14 παιχνίδια πρωταθλήματος (μιας και δεν αγωνίσθηκε σε 3 παιχνίδια από τα 17 που έδωσε η ομάδα του). Μάλιστα έχει σκοράρει κόντρα και στις 3 ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας Ένωση Οινόης, Ακρίτα Νέας Βύσσας και Ατρόμητο Ασπρονερίου εν τω μεταξύ εκτός από τα δικά του γκολ η ομάδα του έχει σκοράρει μόλις 9 ακόμα (σύνολο 22) ! Βέβαια το να είναι πρώτος σκόρερ του ομίλου παίζοντας στην αγαπημένη του ομάδα δεν είναι κάτι που έχει συμβεί λίγες φορές στην 40χρονη  καριέρα του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Έβρου έχει παίξει εκτός από την Ομόνοια Φυλακίου και  στις ΠΑΕ Ριζίων, ‘Ενωση Οινόης, Ηρακλή Σαγήνης και Κεραυνό Βάλτου! Σίγουρα όμως αποτελεί κάτι το πρωτοφανές όταν το  καταφέρνει κάποιος σε ηλικία που άλλοι καλά καλά δεν παίζουν ούτε σε ομάδες παλαιμάχων!

Εμείς του ευχόμαστε να συνεχίσει με το ίδιο πάθος την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο αλλά και την στενή του επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα!

Αναλυτικά οι ομάδες κόντρα στις οποίες έχει σκοράρει φέτος:
Ακριτάς Νέας Βύσσας 1
Δόξα Ορεστιάδας 5 (σε 2 παιχνίδια)
Ατρόμητος Ασπρονερίου 1
Θύελλα Κυπρίνου 3
Ένωση Οινόης 1
Δόξα Στέρνας 1
Ακρίτας Ορμενίου 1

Πίνακας Σκόρερ:
1.  Σουσαμτσίδης 13 γκολ (Ομόνοια Φυλακίου)
2. Φωτσιτζούδης 12 (Ατρόμητος Ασπρονερίου) Γιαλτσίν 12 (Ένωση Οινόης, Ασπίδα Θουρίου)
3. Τζουμακίδης 11 (Ατρόμητος Ασπρονερίου)


Συντάκτης Νewsroom Απρίλιος 9, 2019 19:11

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια
Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV

Εγγραφείτε στο Newsletter