ΕΠΣ Έβρου Κύπελλο: Οι διαιτητές και οι τελευταίες λεπτομέρειες του τελικού!

Συντάκτης Νewsroom 26 Μαρτίου, 2019 14:28

ΕΠΣ Έβρου Κύπελλο: Οι διαιτητές και οι τελευταίες λεπτομέρειες του τελικού!

Αύριο στις 16:00 ο 42ος Τελικός του Κυπέλλου “Σιγρέκης” της ΕΠΣ Έβρου.

Αύριο στις 16:00 στο “Φώτης Κοσμάς” της Αλεξανδρούπολης θα διεξαχθεί ο 42ος τελικός του Κυπέλλου “Σιγρέκης” της ΕΠΣ Έβρου στον οποίον θα αναμετρηθούν ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης με τον Έβρο Σουφλίου, ο Σάββας Σιδηρόπουλος (Β΄Εθνικής) ορίσθηκε από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Έβρου να διευθύνει το παιχνίδι ενώ θα έχει βοηθούς του τον Παναγιώτη Τερζόπουλο ( Β΄Εθνικής) και τον Κωνσταντίνο Κίτσο ( Γ΄Εθνικής) ,τέλος τέταρτος θα είναι ο Βαλάντης Στρατούδης ( Γ΄Εθνικής) . Φέτος η είσοδος θα έιναι σε όλους ελεύθερη!

Φυσικά το radioevros.gr θα είναι εκεί για να σας μεταφέρει αναλυτικά το ρεπορτάζ!

Η πρόσκληση της ΕΠΣ Έβρου αναλυτικά:

Ή Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου προσκαλεί τα Σωματεία μέλη μας, τους ποδοσφαιριστές, τους φιλάθλους, τις ακαδημίες, τους διαιτητές της δύναμής μας, τους φίλους γενικά του ερασιτεχνικού αθλητισμού και όλους τους κατοίκους της πόλης μας και του Νομού μας, στον 42ο τελικό του Κυπέλλου ποδοσφαίρου, που θα γίνει την 27η Μαρτίου 2019 ημέρα Τετάρτη και ώρα 4.00΄μμ στο Δημοτικό Στάδιο Φώτης Κοσμάς, για την ανάδειξη του Κυπελλούχου της Ένωσής μας.

Στον συγκεκριμένο αγώνα, που θα είναι μία γιορτή για το τοπικό μας ποδόσφαιρο, θα διαγωνισθούν οι ομάδες ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ και ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ, που έφθασαν εδώ, μετά από μια ξεχωριστή διαδικασία μεταξύ των σωματείων που συμμετείχαν στο θεσμό. Αξίζουν επομένως το σεβασμό όλων μας, το χειροκρότημα για τις προσπάθειες που θα καταβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο και την ειλικρινή μας συμπαράσταση, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που θα προκύψει στο τέλος της αναμέτρησης.

Τον αγώνα θα διευθύνουν οι κκ: Σιδηρόπουλος Σάββας, Τερζόπουλος Παναγιώτης, Κίτσος Κωνσταντίνος και 4ος Στρατούδης Βαλάντης

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους.                                                            Εκ του ΔΣ της ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ

Δείτε εδώ την συνέντευξη τύπου όπως την κατέγραψε αναλυτικά η κάμερα του radioevros.gr (το αναλυτικό ρεπορτάζ από την συνέντευξη τύπου με ένα κλικ εδώ):

Δείτε στον παρακάτω πίνακα όλες τις ομάδες που έχουν κατακτήσει το Κύπελλο αλλά και το Πρωτάθλημα:

 


Συντάκτης Νewsroom 26 Μαρτίου, 2019 14:28

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV