ΕΠΣ Έβρου: Αποχώρηση πρωταγωνίστριας ομάδας από τον Βόρειο Όμιλο της Β΄Κατηγορίας

Συντάκτης Νewsroom 9 Απριλίου, 2019 21:10

ΕΠΣ Έβρου: Αποχώρηση πρωταγωνίστριας ομάδας από τον Βόρειο Όμιλο της Β΄Κατηγορίας

Την αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα ως ένδειξη διαμαρτυρίας αποφάσισε το ΔΣ του Ατρόμητου Ασπρονερίου!

Την απόφαση να αποχωρήσει ο Ατρόμητος Ασπρονερίου από το πρωτάθλημα “Σερκελίδου” του Βόρειου Ομίλου της Β΄Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου έκανε γνωστή η Διοίκηση της ομάδας με μια καυστική επιστολή που έστειλε προς το Δ.Σ. της ΕΠΣ Έβρου αλλά και την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Έβρου! Η επιστολή που δημοσιεύει αποκλειστικά το radioevros.gr είναι γραμμένη σε ιδιαίτερα καυστικό ύφος και σύμφωνα με τα γραφόμενα η απόφαση για την οποία σας είχαμε ενημερώσει  από την Κυριακή φαίνεται αμετάκλητη!

Η αγανάκτηση των παραγόντων της ιστορικής ομάδας που αγωνίζεται ανελλιπώς 4ο χρόνια στις διοργανώσεις του νομού και φέτος έκανε σημαντικές προσθήκες για να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Β΄Κατηγορίας και να επιστρέψει στην Α΄είναι απόρροια σύμφωνα με την επιστολή των εις βάρος στην ομάδα διαιτησιών των τελευταίων τριών παιχνιδιών!

Το radioevros.gr από την μεριά του ως μέσο που καλύπτει αγαπά και σέβεται τον τοπικό ερασιτεχνικό αθλητισμό  εύχεται οι υπεύθυνοι της ομάδας να αλλάξουν γνώμη και να την κρατήσουν στο πρωτάθλημα, καθώς η μείωση των ομάδων είναι ραγδαία τα τελευταία χρόνια (ειδικά στον Δήμο Διδυμοτείχου) και μια ομάδα σαν τον Ατρόμητο Ασπρονερίου θα λείψει από το τοπικό ποδόσφαιρο όπως λείπει για παράδειγμα η Αναγέννηση Μεταξάδων ή η Ένωση Ασβεστάδων Κυανής κ.α. Πάντως για να αποβληθεί επίσημα και τελεσίδικα η ομάδα πρέπει να μην παραστεί σε τρεις αγώνες.

Δείτε αποκλειστικά στο radioevros.gr την επιστολή:

 


Συντάκτης Νewsroom 9 Απριλίου, 2019 21:10

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV