Επιστρέφει ο Χουσίδης στις τάξεις του Α.Ο.Ορεστιάδας

Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης Αύγουστος 4, 2018 15:09

Επιστρέφει ο Χουσίδης στις τάξεις του Α.Ο.Ορεστιάδας

Ο πολύπειρος αθλητής Θοδωρής Χουσίδης επιστρέφει στην οικογένεια του Α.Ο.Ορεστιάδας με διπλό ρόλο

Την επιστροφή του Θοδωρή Χουσίδη ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας ανοίγοντας με αυτό τον τρόπο την αυλαία των ανακοινώσεων για τους αθλητές που επιστρέφουν ή θα ενσωματωθούν στις τάξεις του “πρεσβευτή” της πόλης στο άθλημα του βόλεϊ.Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Α.Ο.Ο ο Θοδωρής Χουσίδης εκτός της συμμετοχής του στην ομάδα ανδρών των πρασίνων θα συνεισφέρει και στις ακαδημίες της ομάδας καθώς θα αναλάβει τα τμήματα του παιδικού και παμπαιδικού σε συνεργασία με τον Μιχάλη Κόβατς που ανακοινώθηκε πριν περίπου δέκα ημέρες ότι θα έχει και τον συνολικό σχεδιασμό του Α.Ο.Ορεστιάδας.

Η Διοίκηση του Α.Ο. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του αρχηγού του, Θοδωρή Χουσίδη στην οικογένεια του ιστορικού συλλόγου μας και την έναρξη της συνεργασίας μας για τα επόμενα χρόνια. Ο Θοδωρής από σήμερα αναλαμβάνει καθήκοντα προπονητή του παιδικού και του παμπαιδικού τμήματος με στόχο σε συνεργασία με τον Μίλοραντ Κόβατς, τη συστηματική επαγγελματική δουλειά στα αναπτυξιακά τμήματα για την ανάδειξη ταλέντων – νεαρών αθλητών, τα οποία υπάρχουν στην περιοχή μας και τα οποία θα μεγαλώνουν μαζί με την ομάδα χρόνο με το χρόνο.

Ο Θοδωρής θα αγωνιστεί και ως αθλητής της αντρικής μας ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο εφόσον κάποιοι διοικητικοί παράγοντες πράξουν το σωστό και σταματήσουν να ορθώνουν εμπόδια για το καλό του αθλήματος. Ο Α.Ο. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ λειτουργούσε και θα συνεχίσει να λειτουργεί με γνώμονα την ανάπτυξη του αγαπημένου μας αθλήματος. Ο Α.Ο. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ είναι η ζωντανή ιστορία του αθλήματος και γι αυτό το λόγο το προστατεύουμε προάγοντας αθλητισμό και πολιτισμό.

Ο Θοδωρής Χουσίδης είναι άλλος ένας άνθρωπος με τεράστια προσφορά όλα αυτά τα χρόνια στο σύλλογο που επιστρέφει στο σπίτι του (και θα ακολουθήσουν κι άλλοι) για να πάμε το σύλλογο πάλι ψηλά, εκεί που ανήκει. Για μας ΔΕΝ έφυγε ΠΟΤΕ. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή τύχη και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Εκ του Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Παντελής Δραχτίδης


Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης Αύγουστος 4, 2018 15:09

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200
NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV

Εγγραφείτε στο Newsletter