Επιστρέφει στις 3 Αυγούστου η Λευκή Νύχτα Αλεξανδρούπολης

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 28 Ιουλίου, 2023 13:40

Επιστρέφει στις 3 Αυγούστου η Λευκή Νύχτα Αλεξανδρούπολης

Επιστρέφει και φέτος η “Λευκή Νύχτα Αλεξανδρούπολης”, που ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης διοργανώνει για 10η χρονιά

Η τελετή έναρξης της 10ης Λευκής Νύχτας Αλεξανδρούπολης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023 και ώρα 21:30 στην κεντρική σκηνή της εκδήλωσης επί της Λ. Δημοκρατίας και 14ης Μάϊου.

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις 3 Αυγούστου με αφορμή τη Λευκή Νύχτα 


Με απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αλεξανδρούπολης και μετά από αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την «Εβδομάδα Εμπορίου 2023», την Πέμπτη 03 Αυγούστου από τις 17:00 έως την 00:00 απαγορεύεται η κυκλοφορία και στάθμευση οχημάτων από την Λ. Δημοκρατίας & 14η Μαΐου, 14η Μαΐου έως Φυλής, από την Λεωφόρο Δημοκρατίας & Ιωακείμ Καβύρη έως το ύψος της οδού Εθνικής Αντίστασης και Φυλής, από την Ίωνος Δραγούμη & Παλαιολόγου, Παλαιολόγου έως 14η Μαΐου περιλαμβάνοντας και όλες τις ενδιάμεσες οδούς καθώς επίσης και της οδού Λ. Δημοκρατίας από Ίωνος Δραγούμη έως την Μητροπολίτου Ιωακείμ.

Για την παραπάνω ημέρα και ώρες, για τη διευκόλυνση των οχημάτων, η παραλιακή θα παραμείνει ανοιχτή για τα οχήματα.

Για το διάστημα των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα απαγορεύεται η στάθμευση στις προαναφερόμενες οδούς όπου η Δημοτική αστυνομία θα μεριμνήσει για την έγκαιρη ενημέρωση – σήμανση.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 28 Ιουλίου, 2023 13:40

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV