Επιστρατεύεται ferry boat από την Καβάλα για την άρση του αποκλεισμού της Σαμοθράκης

Συντάκτης Νewsroom Δεκέμβριος 30, 2018 19:18

Επιστρατεύεται ferry boat από την Καβάλα για την άρση του αποκλεισμού της Σαμοθράκης

Ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός ανακοίνωσε έκτακτα μέτρα για την αποκατάσταση της ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας στη Σαμοθράκη

 Σε αναζήτηση λύσης για την αποκατάσταση της ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας στη Σαμοθράκη βρίσκονται οι τοπικές αρχές, μετά τη διακοπή των δρομολογίων προς και από το νησί από το απόγευμα της Παρασκευής 28 Δεκεμβρίου 2018, λόγω βλάβης του μοναδικού πλοίου της γραμμής Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη.Η δημοτική αρχή του νησιού βρίσκεται σε συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία με το ΥΝΑΝΠ, τον αναπληρωτή υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριο Σαντορινιό και τον γενικό γραμματέα του υπουργείου, Διονύση Τεμπονέρα για να βρεθεί λύση προσωρινής αντικατάστασης του τακτικού πλοίου -εκτιμάται ότι θα χρειαστούν κάποιες μέρες για επανέλθει στη γραμμή- με άλλο πλοίο, το οποίο να μπορεί να μεταφέρει επιβάτες, οχήματα και εμπορεύματα.

Μάλιστα, ο κ. Σαντορινιός ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο twitter έκτακτα μέτρα για την αποκατάσταση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Σαμοθράκης, επιστρατεύοντας ferry boat από την Καβάλα, καθώς και σκάφος του Λιμενικού.

«Γίνονται προσπάθειες να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα της ακτοπλοϊκής σύνδεση της Σαμοθράκης. Ήδη μεταβαίνει σκάφος του Λιμενικού προς διευκόλυνση μετάβασης των πολιτών. Παράλληλα μεταβαίνει και σκάφος τύπου παντόφλας από την Καβάλα για την μεταφορά οχημάτων από την Αλεξανδρούπολη προς Σαμοθράκη και στην Καβάλα», αναφέρει ο κ. Σαντορινιός.

πηγή: Kavalapost.gr


Συντάκτης Νewsroom Δεκέμβριος 30, 2018 19:18

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια
Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV

Εγγραφείτε στο Newsletter