Επισκευές και συντηρήσεις για το 1ο Δημοτικό σχολείο Διδυμοτείχου και το Γυμνάσιο Μεταξάδων – Υπεγράφη η σύμβαση έργου

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 10 Μαΐου, 2023 14:55

Επισκευές και συντηρήσεις για το 1ο Δημοτικό σχολείο Διδυμοτείχου και το Γυμνάσιο Μεταξάδων – Υπεγράφη η σύμβαση έργου

Επισκευές και συντηρήσεις για δύο σχολεία του Δήμου Διδυμοτείχου, το 1ο Δημοτικό της πόλης καθώς και το Γυμνάσιο Μεταξάδων, αφορά η σύμβαση έργου που υπεγράφη από τον Δήμαρχο Διδυμοτείχου

Το έργο είναι με προϋπολογισμό μελέτης 80.637,10 ευρώ χωρίς Φ.Π.Α.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:


Ως Δήμος Διδυμοτείχου θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την υπογραφή σύμβασης έργου με τίτλο ‘’Επισκευή-Συντήρηση σχολικών κτηρίων 2020-2021 με προϋπολογισμό μελέτης <<80.637,10 ευρώ>> (χωρίς Φ.Π.Α) και <<99.990,00 ευρώ>> μεταξύ του Δημάρχου Διδυμοτείχου κ. Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου και του οικονομικού φορέα Αδαμάντιος Παπαδόπουλος.

Πιο συγκεκριμένα η εν λόγω μελέτη αφορά :

  • Την πλήρη ανακατασκευή της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Διδυμοτείχου καθώς η υφιστάμενη εγκατάσταση είναι πολύ παλιά με μικρό αριθμό ηλεκτρικών γραμμών και σημαντικές ελλείψεις με αποτέλεσμα αφενός να μην είναι λειτουργική και αφετέρου είναι επικίνδυνη για πρόκληση πυρκαγιάς και ηλεκτροπληξίας.
  • Την αποκατάσταση του αλεξικέραυνου στο κτίριο του Γυμνασίου Μεταξάδων. Συγκεκριμένα έπειτα από εργασίες ανακατασκευής της στέγης ,  προέκυψε η αναγκαιότητα αποκατάστασης του δικτύου του αλεξικέραυνου , για αυτό με την παρούσα μελέτη προβλέπεται η αποκατάσταση των γραμμών με την τοποθέτηση του κατάλληλου αγωγού (συμπεριλαμβανομένων απαραίτητων στηριγμάτων ) στα τμήματα που λείπουν .

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 10 Μαΐου, 2023 14:55

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV