Επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σ. Αραχωβίτη σε Ορεστιάδα και Β. Έβρο

Συντάκτης Νewsroom 6 Μαΐου, 2019 09:47

Επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σ. Αραχωβίτη σε Ορεστιάδα και Β. Έβρο

Την  Τρίτη 7 Μαΐου  2019 επισκέπτεται την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αραχωβίτης Σταύρος προσκεκλημένος της Νομαρχιακής Επιτροπής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Η επίσκεψη του κ. Αραχωβίτη εντάσσεται στο πλαίσιο επαφών διαλόγου και συνεργασίας με φορείς της περιοχής για θέματα του χαρτοφυλακίου του, με σκοπό να ενημερωθούν οι φορείς της Περιοχής να εξετασθούν οι δυνατότητες και οι προοπτικές του Πρωτογενή  Τομέα.
Κατά την παραμονή του ο ο Υπουργός  Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων θα συναντηθεί και θα συνομιλήσει με εκπροσώπους θεσμικών και παραγωγικών φορέων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Υπουργού έχει ως εξής:

08:10 Σύσκεψη στα γραφεία του ΕΛΓΑ και συζήτηση για θέματα του χώρου ευθύνης του οργανισμού.

10:00  Επίσκεψη στην  βιομηχανική  μονάδα του Αγροδιατροφικού Τομέα HELLAS FROST – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΕ Μεταξάδες, 68010, ΕΒΡΟΥ

11:30  Εκδήλωση με θέμα “Οργάνωση του Αγροτικού Χώρου και νέα κοινή Αγροτική Πολιτική” και ομιλητή τον Υπουργό Αγροτικής  Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αραχωβίτη Σταύρο την  Τρίτη 07 Μαΐου 2019 και ώρα  11:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Ορεστιάδα.

13:30 Μετά την εκδήλωση στο ίδιο χώρο θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου

17:00 Συνάντηση και σύσκεψη με Θεσμικούς και Παραγωγικούς στην αίθουσα συσκέψεων του Δημαρχιακού καταστήματος, του Δήμου Σουφλίου.


Συντάκτης Νewsroom 6 Μαΐου, 2019 09:47

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV